Huawei MateBook D 16 – pilnekrāna klēpjdators nopietniem uzdevumiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jaunais Huawei klēpjdators ar lielu ekrānu un augstu veiktspēju ne tikai saglabā MateBook sērijas raksturīgos estētikas, inovāciju un viedās pieredzes elementus, bet arī piedāvā daudzus uzlabojumus, tostarp pavisam jaunu acu komfortu nodrošinošu FullView ekrānu, augstas veiktspējas 12. paaudzes Intel Core H sērijas procesoru, vieglu metālisku korpusu, kā arī ērtas ierīču savienošanas iespējas.

16 collu FullView ekrāns – produktivitātes dzinējspēks

Visā pasaulē attālinātais darbs un mācības kļūst arvien pieejamākas un arī pieprasītākas, tāpēc pieaug vēlme pēc klēpjdatoriem ar lielu ekrānu, augstu veiktspēju un nelielu svaru.

Foto: Publicitātes foto

Jaunajā klēpjdatorā ir iebūvēts liels 16 collu ekrāns, tādējādi palielinot ekrāna redzamo laukumu, bet ne kopējo korpusa izmēru. Lielais ekrāns ļauj lietotājiem izbaudīt arī ilgāku lietošanas laiku, pateicoties TÜV Rheinland Low Blue Light sertifikātam. Ekrāns precīzi atveido attēlu krāsas, neradot dzeltenu nokrāsu, vienlaikus aizsargājot lietotāja acis pret zilās gaismas nelabvēlīgo ietekmi. Turklāt ekrāns izmanto arī līdzstrāvas aptumšošanu, lai pielāgotu spilgtumu atbilstoši apkārtējiem apstākļiem.

Jaudīga veiktspēja radošām izpausmēm

Huawei MateBook D 16 ir aprīkots ar 12. paaudzes Intel Core H sērijas procesoru, kas efektīvi tiek galā ar dažādu uzdevumu izpildi un sarežģītiem lietošanas scenārijiem, piemēram, datu analīzi, kodu izstrādāšanu, vairāku tīmekļa lapu, diagrammu vai apjomīgu prezentāciju atvēršanu.

Neraugoties uz augsto veiktspēju, lietotāji var būt droši, ka klēpjdators nepārkarsīs pat tad, kad tiks veikti vairāki uzdevumi vienlaikus, pateicoties Huawei Shark fin Fan dzesēšanas sistēmai. Ļaujot lietotājiem brīvi pārslēgties starp standarta režīmu un veiktspējas režīmu, klēpjdators pilnībā atraisa savu potenciālu, lai veiktu dažādas lielas darba slodzes un satura radīšanas vajadzības.

Jaudīgo veiktspēju nodrošina ne tikai klēpjdatora procesors, bet arī inovatīvā Huawei Metaline Antenna tehnoloģija, kas ļauj lietotājiem baudīt stabilu interneta savienojumu dažādās vietās. Pat pie vāja Wi-Fi signāla lejupielādes ātrums ir palielināts par 55 %, savukārt kavēšanās spēlēs un videokonferencēs ir samazināta attiecīgi par 57 % un 67 %.

Viedie konferenču zvani jebkurā laikā un vietā

Tā kā hibrīda biroja darbs pakāpeniski kļūst par normu, cilvēkiem ir nepieciešama droša un efektīva sanāksmju rīkošana virtuālajā vidē. Ņemot to vērā, Huawei MateBook D 16 ir aprīkots ar mākslīgā intelekta skaņas un kameras sistēmām, kas pielīdzina videokonferences sapulcēm dzīvē, pateicoties attēla kvalitātei un viedajām funkcijām.

Foto: Publicitātes foto

Video zvana laikā mākslīgā intelekta kameras funkcija FollowCam reāllaikā pielāgo ekrānu, lai saglabātu runātāju kadra centrā, tāpēc pat aktīvi pārvietojoties sapulces laikā pārējie dalībnieki varēs skaidri redzēt runātāju neatkarīgi no pārvietošanās daudzuma. Acu kontakta funkcija izmanto mākslīgo intelektu, lai gudri pielāgotos lietotāja redzes līnijai. Šī funkcija rada sajūtu, ka runātājs nevis skatās uz kameru, bet gan otra sarunu biedra acīs, tādējādi saglabājot dabiskāku un ērtāku sarunas gaitu.

Klēpjdators ir aprīkots arī ar četru mikrofonu sistēmu, kas izvietota gar ierīces malām, atbalstot skaņas uztveršanu no avotiem līdz pat piecu metru attālumam. Mākslīgā intelekta trokšņu samazināšanas algoritmi samazina fona troksni zvana laikā, savukārt personīgā balss uzlabošanas funkcija atpazīst runātāja balsi, tādējādi nodrošinot kvalitatīvu skaņu neatkarīgi no apkārt notiekošā.

Ātra un vienkārša ierīču savienošana

Huawei MateBook D 16 Super Device funkcija ļauj bez piepūles pieslēgties citām tuvumā esošām Huawei ierīcēm un nodrošināt ērtus sadarbošanās risinājumus starp tām visām. Vienkārši novietojot Huawei austiņas, peles, tastatūras, skaļruņus vai printerus klēpjdatora tuvumā, ierīce automātiski atpazīs tās un uzrādīs paziņojumu ātrai un vienkāršai savienošanai.

Foto: Publicitātes foto

Ar viedtālruņiem un planšetdatoriem šī funkcija ir vēl noderīgāka ikdienas darbā. Savienojot viedtālruni bezvadu režīmā ar klēpjdatoru, tālruņa interfeiss parādīsies klēpjdatora ekrānā, sniedzot iespēju vienlaicīgi pārlūkot un savstarpēji integrēt dažādus failus un lietotnes gan viedtālrunī, gan datorā. Šādā veidā lietotājs var piekļūt un rediģēt savus failus, izmantot un pārvaldīt līdz pat trīs tālruņa lietotņu logus vienlaicīgi, pieņemt video vai audio zvanus no tālruņa caur klēpjdatoru un pat izmantot peli un tastatūru, lai pārlūkotu savu viedtālruni.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu