Galvenā balva rallijā uzvarētājām - divas «LG» zīmola veļas mašīnas ar žāvētāju un tvaika funkciju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Freimanis

Jau pēc trīs dienām tiks dots starts desmitajam «Sieviešu dienas rallijam», kas šogad norisināsies 10.martā. Jau tagad varam paziņot, ka pirmās vieta ieguvējas saņems divas «LG» zīmola veļas mašīnas ar žāvētāju un tvaika funkciju, dāvanu karti atpūtai «Taka Spa» un saldu pārsteigumu no «Pure Chocolate».

Ikvienai «Sieviešu dienas rallija» dalībniecei būs iespēja tikt pie balvas, bet, lai to iegūtu – jāpiedalās sīvā, bet elegantā autobraukšanas piedzīvojumā, kas šogad, salīdzinot ar aizvadītajiem gadiem, pārsteigs ar papildus āķīgām un daudzveidīgām aktivitātēm. Tas tamdēļ, lai rallijā līdzvērtīgi plecu pie pleca varētu cīnīties gan uzticamās un ilggadējās pasākuma dalībnieces, gan tās, kuras «Sieviešu dienas rallijā»piedalās pirmo reizi.

Savukārt pēc visu kontrolpunktu atrašanas un veiksmīga finiša Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, jau no sešiem vakarā dalībnieces tiks gaidītas vakara pasākumā kultūras pilī «Ziemeļblāzma». Ziedi, uzslavas, mūzika, prožektoru gaismas un fotoaparātu zibšņi, tas viss tiks veltīts mūsu mīļajām dāmām pēc trakā autobraukšanas piedzīvojuma. Neizpaliks arī atbalstītāju sarūpētas pārsteigumu balvas divdesmit nominācijās un pirmo trīs vietu ieguvēju daudzināšana. Kā katru gadu, arī šogad, pasākuma rīkotāji «Sieviešu dienas ralliju» centīsies padarīt atšķirīgāku, piešķirot tam jaunas vēsmas, bet neaizmirstot par tradīcijām.

Ņemot vērā lielo atsaucību, arī šogad ekipāžu skaits ir ierobežots. Drīkstēs piedalīties 800 ekipāžas. «Sieviešu dienas rallijam» 2018 iespējams reģistrēties līdz 9. martam.

«LG» veļas mašīna ar žāvētāju ļaus jums iegūt tīras un sausas drēbes, pat nepērkot atsevišķu žāvētāju. Īpašā tvaika funkcija rada īpaši dezinficējošu tvaiku, kas attīra un vienlaikus saudzē apģērbu. Alergēnu novēršanas programma ar ūdens un karstuma palīdzību rada īpaši dezinficējošu tvaiku kas likvidē 99,9% alergēnu.

«LG» veļas mašīnās tiek izmantots tiešās piedziņas motors, kas ir īpaši uzticams un ļoti kluss. «LG» apzinās, ka tas ir viens no labākajiem veļas mašīnu motoriem, tāpēc «LG» ierīču motoram un detaļām tiek dota 10 gadu standarta garantija.

«Sieviešu dienas rallijs» 2018 galvenā balva - divas «LG» zīmola veļas mašīnas mašīna ar žāvētāju un tvaika funkciju, partneri AS «VIRŠI-A», Modes un izklaides centrs «Rīga Plaza», «STHIL» un «LONGGO». Atbalsta «AVON», «FromMe», SIA «Krown Baltic», «Figure Line», «Mesoestetic» un «Nokian Tyres». Afterparty partneris «Cosmopolitan Diva». Informē «Inbox.lv» un TVNET.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu