«Depeche Mode» biļešu medības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hei, noķer iespēju tikt pie Depeche Mode koncerta biļetēm!

Noteikumi:

Laikā no 2018.gada 15.-19.februārim, katru dienu portālā TVNET atrodams baneris, kuru «nomedījot» iespējams tikt pie iespējas saņemt ielūgumus uz DEPECHE MODE - GLOBAL SPIRIT TOUR.

Iespēja laimēt ir ikvienam, noteikumi ir pavisam vienkārši - lasi ziņas TVNET un pievērs uzmanību portālā esošajiem baneriem. Esi vērīgs – ja pamani baneri «Depeche Mode biļešu medību konkurss», spied (klikšķini) virsū un tālāk saņemsi norādes, lai piedalītos konkursā. Baneris var atrasties gan pirmajā lapā, gan sadaļās, gan dažādos rakstos.

19. februāra vakarā tiks paziņoti divi veiksminieki, kuri iegūs savā īpašumā ielūgumus 2 personām uz pilnībā izpārdoto «Depeche Mode» koncertu 20. februārī Arēnā Rīga!

---

Papildināts:
Noslēdzies Depeche Mode biļešu medību konkurss! Apsveicam, Zane V...-G..., tel.nr. ...033 un Aivars Z..., tel.nr. ...843 !

TVNET ir tiesības neizsniegt paredzēto balvu, ja ir aizdomas par krāpniecību, vai konkursa noteikumu pārkāpšanu. TVNET patur tiesības izvērtēt konkursa norises procesu un izslēgt dalībnieku no konkursa, ja tiek konstatēti pārkāpumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu