«Sieviešu dienas rallijs» 2018 neoficiāli pārspējis pasaules rekordu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau nākamā mēneša 10. datumā Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, tiks dots starts desmitajam «Sieviešu dienas rallijam». Šobrīd tam reģistrējušās 559 ekipāžas neoficiāli pārspējot 2014. gadā uzstādīto Pasaules rekordu Indijā, kad līdzīgā pasākumā «Lavasa Women’s Drive» startēja 467 ekipāžas.

Lai oficiāli pārspētu Pasaules rekordu «Visvairāk dalībnieces sievietes motoru sporta pasākumā» 10. martā jāstartē un jāfinišē 468 ekipāžām un kopā 936 sievietēm. «Sieviešu dienas rallija» organizatori aicina visas Latvijas dāmas iesaistīties Pasaules rekorda uzstādīšanā, lai nepārspēts tas paliktu vairākus gadus.

Neapstāsimies pie sasniegtā!

Jau ziņots, ka 10. martā 8.00 no rīta dalībnieces tiks gaidītas Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, lai veiktu reģistrēšanos, savukārt pirmās ekipāžas no starta izbrauks 09.00. Taktiski plānojot, katrai ekipāžai būs jāizdomā, kā ātrāk nokļūt līdz kontrolpunktiem, tomēr ļauties bezrūpībai nevarēs! Dāmām būs jābūt īpaši vērīgām un atjautīgām, lai daudzveidīgie papildus uzdevumi un nodarbes nenovērstu uzmanību no kontrolpunktiem. Neizpaliks arī «Sieviešu dienas rallijam» tik raksturīgā orientēšanās pa Latvijas ceļiem, vadoties pēc leģendas un, iespējams, citām norādēm.

Savukārt pēc visu kontrolpunktu atrašanas un veiksmīga finiša Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, astoņos vakarā dalībnieces tiks gaidītas vakara pasākumā kultūras pilī «Ziemeļblāzma». Ziedi, uzslavas, mūzika, prožektoru gaismas un fotoaparātu zibšņi, tas viss tiks veltīts mūsu mīļajām dāmām pēc trakā autobraukšanas piedzīvojuma. Neizpaliks arī atbalstītāju sarūpētas pārsteigumu balvas vairāk kā desmit nominācijās un pirmo trīs vietu ieguvēju daudzināšana. Kā katru gadu, arī šogad, pasākuma rīkotāji «Sieviešu dienas ralliju» centīsies padarīt atšķirīgāku, piešķirot tam jaunas vēsmas, bet neaizmirstot par tradīcijām.

Līdz 13. februārim dalību «Sieviešu dienas rallijā» iespējams iegādāties par – 89 EUR.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama oficiālajā mājaslapā www.womensdayrally.com

«Sieviešu dienas rallija» 2018 galveno balvu partneri AS «VIRŠI-A», Modes un izklaides centrs «Rīga Plaza», «STHIL» un «LONGGO». Atbalsta «AVON», «FromMe», SIA «Krown Baltic», «Figure Line», «Mesoestetic» un «Nokian Tyres». Informē «Inbox.lv» un TVNET.

Foto: Publicitātes foto

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu