«Sieviešu dienas rallijs» iekļauts Latvijas valsts simtgades pasākumu kalendārā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par tradīciju kļuvušais «Sieviešu dienas rallijs» 2018. gada 10. martā norisināsies jau desmito gadu pēc kārtas. Tas būs īpašs notikums ne vien ar gaidāmo pasākuma apaļo jubileju, bet arī valsts simtgadi, jo nākamgad «Sieviešu dienas rallijs» norisināsies kā viens no Latvijas valsts simtgades programmas notikumiem.

Kā zināms 2018. gada 18. novembrī tiks svinēta Latvijas valsts simtgade. Sagaidot to godam un cienīgi, valsts simtgadei veltīts plašs pasākumu un norišu klāsts, piedaloties ikvienam, kurš Latviju sauc par mājām.

Mēs, «Sieviešu dienas rallijs», deviņu gadu pastāvēšanas laikā esam iepazinuši aizvien jaunas, neredzētas un elpu aizraujošas lielākas un mazākas Latvijas vietas. Esam startējuši no Dobeles, Tukuma, Valmieras, Jēkabpils, Jūrmalas, iepazinuši Bausku, Pūri, Ogri, Mārupi, Baldoni, Tērveti, Mālpili, Jaunpili utt. Tāpēc, parādot mīlestību pret savu zemi un piederību tai, Latvijas simtgades jubilejā centīsimies uzdāvināt «Ginesa pasaules rekordu» – visvairāk sievietes dalībnieces motoru sporta pasākumā. 2018. gada 10. martā aicināsim visas Latvijas sievietes piedalīties «Sieviešu dienas rallijā», lai kopīgiem spēkiem pārspētu līdzšinējo Indijā uzstādīto rekordu, kas ir 467 ekipāžas, 934 dalībnieces. Neoficiāli šo rekordu ir izdevies pārspēt jau trīs reizes. «Sieviešu dienas rallijā 2018» organizatori uz starta plāno redzēt 1000 ekipāžas un ap 3500 aktīvu dalībnieču.

Kopējais starts tiks dots Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Ierasto divu maršrutu vietā būs četri. Līdz ar garantējot divreiz vairāk pārsteigumu, dalībnieču, automašīnu, krāšņuma un, protams, sievišķības. Gaidāmas dažādas izmaiņas un negaidīti pavērsieni, kas desmito «Sieviešu dienas ralliju» padarīs vēl aizraujošāku. Tomēr neaizmirsīsim par pamatvērtībām un tradīcijām, kas ralliju šo gadu laikā ir padarījis tādu, kādu mēs to zinām šodien.

Uzdāvināsim Latvijas valsts simtgadē «Ginesa pasaules rekordu»!

Foto: Publicitātes foto

Plašāka informācija par pasākumu pieejama oficiālajā mājaslapā www.womensdayrally.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu