Sākusies pieteikšanās «Sieviešu dienas rallijam»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2017. gada 12. decembrī sākusies pieteikšanās jau par tradīciju kļuvušajam «Sieviešu dienas rallijam 2018». 10. martā tas pulcēs vairākus tūkstošus daiļā dzimuma pārstāves uz aizrautīgu autobraukšanas piedzīvojumu, kas izvērtīsies grandiozās «Sieviešu dienas rallija» desmitās jubilejas svinībās.

«Sieviešu dienas rallija 2018» starts tiks dots Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, un pulcēs dalībnieces jau agri no rīta. Pulksten 8.00 paredzēta dalībnieču reģistrēšana, savukārt pirmās ekipāžas no starta izbrauks 10.00. Taktiski plānojot, katrai ekipāžai būs jāizdomā, kā ātrāk nokļūt līdz kontrolpunktiem, tomēr ļauties bezrūpībai nevarēs! Dāmām būs jābūt īpaši vērīgām un atjautīgām, lai daudzveidīgie papildus uzdevumi un nodarbes nenovērstu uzmanību no kontrolpunktiem. Neizpaliks arī «Sieviešu dienas rallijam» tik raksturīgā orientēšanās pa Latvijas ceļiem, vadoties pēc leģendas un, iespējams, citām norādēm.

Savukārt pēc visu kontrolpunktu atrašanas un veiksmīga finiša Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, astoņos vakarā dalībnieces tiks gaidītas vakara pasākumā kultūras pilī «Ziemeļblāzma». Ziedi, uzslavas, mūzika, prožektoru gaismas un fotoaparātu zibšņi, tas viss tiks veltīts mūsu mīļajām dāmām pēc trakā autobraukšanas piedzīvojuma. Neizpaliks arī atbalstītāju sarūpētas pārsteigumu balvas vairāk kā desmit nominācijās un pirmo trīs vietu ieguvēju daudzināšana. Kā katru gadu, arī šogad, pasākuma rīkotāji «Sieviešu dienas ralliju» centīsies padarīt atšķirīgāku, piešķirot tam jaunas vēsmas, bet neaizmirstot par tradīcijām.

Lai sasniegtu oficiālu rekordu «Visvairāk sievietes dalībnieces motoru sporta pasākumā» un saglabātu pasākuma kvalitāti, «Sieviešu dienas rallijam» varēs reģistrēties līdz 1000 ekipāžām.

Pirmās ekipāžas «Sieviešu dienas rallijam» varēs reģistrēties dalībai rallijā par īpašu cenu – 59 EUR!

Plašāka informācija par pasākumu pieejama oficiālajā mājaslapā www.womensdayrally.com

«Sieviešu dienas rallija» 2018 partneri AS «VIRŠI-A», Modes un izklaides centrs «Rīga Plaza». Atbalsta «AVON», «FromMe», SIA «Krown Baltic». Informē Inbox.lv.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu