Latvijas tehnoloģiju jaunuzņēmums EazyOne veiksmīgi startējis ASV

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tehnoloģiju mediju uzņēmums «TechCrunch» ierindojis jauno Latvijas tehnoloģiju uzņēmumu «EazyOne» starp veiksmīgākajiem izstrādātājiem «Atlassian» platformai, jo uzņēmuma izstrādātais atskaišu un grafiku rīks «eazyBI» 2015.gadā pārsniedzis viena miljona ASV dolāru pārdošanas slieksni.

Kā informēja uzņēmumā «EazyOne», rīks «Atlassian Marketplace» platformā ierindots starp labākajiem.

Tehnoloģiju medija «TechCrunch» publikācijā norādīts, ka «Atlassian» ir strauji augošs programmēšanas un sadarbības rīku izstrādes uzņēmums ASV. 2015.gadā «Atlassian Marketplace» trešo pušu izstrādātāji kopā nopelnījuši vairāk nekā 120 miljonus ASV dolāru, no kuriem vairāk nekā 15 izstrādātāji pārsnieguši viena miljona pārdošanas robežu.

Starp veiksmīgākajiem uzņēmumiem, kas pārsnieguši šo robežu, ir testu vadības platforma «Zephyr», darba plūsmas vadības serviss «Comala», atskaišu un grafiku serviss «EazyOne», kā arī informācijas izplatīšanas serviss «Brikit», teikts publikācijā.

«eazyBI» atskaišu un grafiku rīks platformai «Atlassian» tika izveidots 2012.gada decembrī un pirmajā gadā kļuva par vienu no populārākajiem rīkiem ekosistēmā. 2014.gadā uzņēmuma pārdošanas apjomi strauji sasniedza 350% pieaugumu, salīdzinot ar 2013.gadu.

Trīs gadu laikā - no 2012.gada decembra līdz 2015.gada decembrim - «eazyBI» kļuvis par vienu no populārākajiem atskaišu un grafiku veidošanas rīkiem.

«Atlassian» ir strauji augošs ASV uzņēmums, kurš izstrādā komandu sadarbības un programmēšanas izstrādes rīkus, ko izmantot tādi uzņēmumi kā «Facebook», CISCO, «eBay», «LinkedIn», «Toyota» un NASA.

«EazyOne» ir 2011.gadā Latvijā dibināts jaunais tehnoloģiju uzņēmums, kurš izstrādā universālu atskaišu un grafiku rīku «eazyBI». Uzņēmums sākotnēji tika izveidots un attīstīts viena cilvēka sastāvā, un šobrīd to veido astoņu cilvēku komanda. «Firmas.lv» informācija liecina, ka uzņēmuma apgrozījums pērn bija 338 264 eiro, bet peļņa - 148 733 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu