«Valsts nekustamo īpašumu» klientu īres parādu apmērs - € 867 100

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Valsts nekustamo īpašumu pārvaldītāja «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) klientu īres parādu apmērs līdz šā gada septembrim sasniedzis 867,1 tūkstoti eiro, pastāstīja VNĪ sabiedrisko attiecību speciālists Arnis Blodons.

Tostarp VNĪ valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Tols intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam «Baltic Business Service» atzīmēja, ka VNĪ aktīvi izskata iespējas realizēt debitoru parādus - piedzīt ar piedziņas palīdzību.

«Ir parastais juridiskais mehānisms, bet dažkārt ar to nevar atrast ne privātpersonu, ne juridisko personu. Mehānisms ir noregulēts, vienīgi izskatām iespēju piesaistīt ārpakalpojumus, lai varētu atrast visai cerīgus parādniekus,» sacīja Tols.

VNĪ ir Finanšu ministrijas pārziņā. Uzņēmums nodarbojas ar nekustamo īpašumu izīrēšanu, iznomāšanu, pirkšanu, pārdošanu un citiem darījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu