Acer atklājis savus jaunākos 1 – 100 collu klāsta produktus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Computex izstādē Taipejā Acer iepazīstināja ar jaunumiem savā plašajā 1–100 collu iekārtu klāstā, kā arī izrādīja jaunākos produktus, par kuriem tika paziņots pagājušajā mēnesī notikušajā vispasaules next@acer preses konferencē Ņujorkā. Acer arī iepazīstināja ar jaunākajiem sasniegumiem savas augošās Build Your Own Cloud (BYOC) ekosistēmas attīstīšanā un sniedza apmeklētājiem iespēju aplūkot klientdatoru kategorijas ierīces, kas ir daļa no uzņēmumiem paredzētā abPBX plus telefonijas risinājuma.

Jauni, uz Windows balstīti produkti, ko Acer atbalsta bezmaksas atjaunināšanai uz Windows 10

Šogad Computex izstādē Acer prezentēja jaunu Windows piezīmjdatoru un galda personāldatorus — Aspire Switch 11 V 2-in-1 piezīmjdatoru, kā arī jaunus Aspire Z Series «viss vienā» personāldatorus, tostarp 23,8 collu Aspire Z3-710 ar skārienjutīgo ekrānu un 19,5 collu Aspire ZC-700 — abus arFull HD LED aizmugurgaismojuma displejiem. Visi modeļi aprīkoti ar Windows 8.1 un atbalsta operētājsistēmas bezmaksas atjaunināšanu uz Windows 10*, kad tas būs pieejams vēlāk šajā vasarā.

Aspire Switch 11 V 2-in-1 piezīmjdatori ir aprīkoti ar jaudīgiem un vienlaikus enerģiju maz patērējošiem Intel Core M procesoriem stilīgā alumīnija korpusā, nodrošinot līdz 8 stundām ilgu akumulatora darbības laiku vienmēr steidzīgo profesionāļu vajadzībām. «Acer Snap Hinge 2» bez aizturiem, bet ar pievilcīgu dizainu un vadplakni nodrošina bezrūpīgu pāreju starp notebook, pad, tent un display režīmiem, kā arī paceltu tastatūru ērtai rakstīšanai un pazeminātu smaguma centru stabilitātes palielināšanai.

Acer Aspire Z3-710
Acer Aspire Z3-710 Foto: Publicitātes foto

Aspire Switch 11 V ar Corning Gorilla Glass 3 aizsargāto 11,6 collu Full HD** paneli ir iebūvēta IPS un Zero Air Gap tehnoloģija, kas nodrošina kristāldzidrus attēlus ar plašu skatīšanas leņķi. Acer VisionCare ir īpaši saudzīgs lietotāja acīm, savukārt iebūvētie dubultie, uz priekšu vērstie skaļruņi, kas uzlaboti ar Acer TrueHarmony un Dolby Digital Plus Home Theater tehnoloģiju, padara to ideāli piemērotu gan darbam, gan spēlēm. Vēlāk šajā gadā tiks paziņots par jaunu 10 collu modeli ar Intel Atom «Cherrytrail» procesoriem.

Jaunākās Android ierīces ar Android Lollipop saldmi

Acer arī laidīs klajā divus jaunus Android planšetdatorus — Iconia One 8 un Iconia One 7. Iconia One 8 ir aprīkots ar jaunāko Android 5.1 Lollipop versiju, kas apvienojumā ar jaudīgu MediaTek astoņu kodolu procesoru nodrošina īpaši ātrdarbīgu tīmekļa pārlūkošanu, spēļu spēlēšanu un video atskaņošanu. Šis Iconia One 8 saimes papildinājums ir alternatīva iepriekš izziņotajai Iconia One 8 sērijai ar Intel četru kodolu procesoru, tomēr tie abi nodrošina savā kategorijā vislabāko skārienekrāna lietošanas un rakstīšanas pieredzi, ko sniedz Acer Precision Plus tehnoloģija.

Jaunajam Iconia One 7 ir IPS displeji ar standarta vai HD paneli un platiem skatīšanas leņķiem, auduma apdares aizmugurējie vāki, kas pieejami dažādās mūsdienīgās krāsās, un iepriekš ielādēts Acer Iconia Suite, kas piedāvā intuitīvus veidus, lai vienkāršotu jūsu uzdevumus, izmantojot pieskāriena žestus un ātrās piekļuves ikonas.

Pilna abPBX plus komunikāciju risinājuma prezentācija

Pirmo reizi Acer publiski prezentēja pilnu abPBX plus komunikāciju risinājumu, kas paredzēts jaunajai C&C (skaitļošanas un komunikāciju) ērai. abPBX plus risinājums ir uz BYOC balstīta multivides privātās atzara centrāles sistēma, kas ņem vērā uzņēmumu pašreizējās un nākotnes vajadzības, piedāvājot vairākus izmaksas samazinošus un veiktspēju veicinošus risinājumus, kuri uzlabo elastīgumu un mazina šķēršļus komunikācijā.

Acer Aspire ZC-700
Acer Aspire ZC-700 Foto: Publicitātes foto

Papildus iepriekš prezentētajam abTouchphone galda klientdatoram ar intuitīvo skārienjutīgo ekrānu, lielu displeju un reāllaika ziņu un paziņojumu translāciju, kas darbojas abPBX tīklā, tika izrādīts jauns abConsole komutācijas klientdators operatoriem un mobilo ierīču lietotājiem. Ir pieejams arī abDeskphone galda klientdators par īpaši izdevīgu cenu, kuram ir elastīgas izmantošanas iespējas uzņēmumu vidē.

Mājsaimniecībām, privātpersonām un citām darba vidēm Acer prezentēja aBeing OneIoT lietojumiem paredzētu attīstības platformu viedam dzīvesveidam un darbam, kā arī eksperimentālu platformu alianses locekļiem.

Computex Taipei 2015 norisinājās jūnija pirmajā nedēļā.

Produktu pieejamība

Acer Aspire Z3-710 Series būs pieejams Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā (EMEA) 2015. gada 3. ceturksnī, un tā cena būs sākot no EUR 679.

Acer Aspire ZC-700 Series būs pieejams EMEA 2015. gada 3. ceturksnī, un tā cena būs sākot no EUR 509.

Acer Aspire Switch 11V būs pieejams EMEA jūnija beigās, un cenas tiks paziņotas vēlāk.

Acer Iconia One 8 būs pieejams EMEA jūlija beigās, un tā cenas būs sākot no EUR 169.

Acer Iconia One 7 būs pieejams EMEA jūnija beigās, un tā cenas būs sākot no EUR 129.

Konkrētās specifikācijas, cenas un pieejamība katrā reģionā var atšķirties.

* Var būt piemērojami daži aparatūras vai programmatūras ierobežojumi, un arī funkciju pieejamība var atšķirties atkarībā no konkrētās ierīces. Ierīces jāpieslēdz internetam, lai tajās iespējotu Windows atjaunināšanu. Jūsu interneta pakalpojumu sniedzējs var pieprasīt papildu maksu. Gadījumā, ja klienti izvēlas vērsties Acer servisa centrā, lai veiktu atjaunināšanu, Acer patur tiesības iekasēt maksu par sniegto pakalpojumu. Bezmaksas atjaunināšanas pakalpojums ir pieejams tikai pirmajā Windows 10 pieejamības gadā.

** Specifikācijas var atšķirties atkarībā no modeļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu