«airBaltic» sāk sadarbību ar interneta maksājumu pakalpojumu sniedzēju «PayPal»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» sākusi sadarbību ar interneta maksājumu pakalpojumu sniedzēju «PayPal», šodien atklājot kampaņu «SeatSale», kas būs spēkā līdz 15.aprīlim, informēja lidsabiedrībā.

Līdz 30.aprīlim visiem klientiem, kuri pasūtīs lidojumu un apmaksās to, izmantojot «PayPal» pakalpojumu, nebūs jāmaksā «airBaltic» transakcijas nodevas.

Kā skaidro aviokompānijā, tā nolēmusi sadarboties ar «PayPal» kā drošu maksājumu ekosistēmas nodrošinātāju, lai piedāvātu ceļojumu iespējas vēl plašākam klientu lokam.

«PayPal» izpilddirektors Deimians Perilats skaidro, ka ar kampaņu palīdz vēl vairāk attīstīt arī «airBaltic» klientu pieredzi, nodrošinot «drošāku un ātrāku maksājumu veikšanu un naudas sūtīšanu».

Īpašais piedāvājums būs pieejams visiem «airBaltic» galamērķiem. Minimālā iegādes cena klientiem netiek noteikta, kā arī nav paredzēts izmantot īpašu kodu.

Aviokompānijā informē, ka jaunatklātā «SeatSale» kampaņa ir līdz šim lielākā «airBaltic» pārdošanas kampaņa. Visi «PayPal» apkalpotie maksājumi būs pieejami vietējās valūtās.

«Paypal» ir norēķinu platforma, kas ļauj veikt dažādus maksājumus un saņemt līdzekļus, izmantojot bankas piešķirto kredītkarti. «PayPal» ir interneta izsoļu un tirdzniecības kompānijas «eBay Inc.» struktūrvienība. 2014.gada septembrī «eBay» paziņoja par plāniem 2015.gadā sadalīt «PayPal» un «eBay» divos neatkarīgos uzņēmumos.

«airBaltic» ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu