Latvijā prezentē Prestigio planšeti Visconte (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Strauji augošais un 75 valstīs pazīstamais zīmols Prestigio nāk klajā ar paziņojumu par jaunu izstrādājumu sēriju Prestigio Multipad Visconte - pirmo Prestigio planšetdatoru ar jaunākās paaudzes Intel Celeron procesoru un Windows 8.1 operētājsistēmu, kas noderēs gan darbā, gan mācībās, gan brīvajā laikā.

Prestigio Multipad Visconte ir viens no pirmajiem budžeta klases pārstāvjiem Windows planšetdatoru saimē, kas padara to pievilcīgu ne tikai biznesa segmentam, bet arī jebkuram mājas lietotājam. Prestigio ir iekļāvis tā bāzes komplektācijā Microsoft Office Home and Student 2013 paketi, tādējādi ļaujot sākt pilnvērtīgu darbu bez papildu ieguldījumiem.

Visas biežāk izmantotās aplikācijas jau ir uzstādītas rūpnīcā, taču jebkurā brīdī tās iespējams papildināt ar programmām no Windows veikala 100 000 dažādu programmu lielā klāsta.

Planšetdatoram ir pieejama papildu opcija – tastatūra, kas pārvērtīs planšetdatoru par ērtāk lietojamu portatīvo datoru. Tastatūra ir pieejama ar latīņu un latīņu/kirilicas alfabēta burtiem.

Produkta pamatā ir Intel divkodolu procesors un 10.1 collas IPS displejs izturīgā alumīnija korpusā. Modeļi pieejami ar 32 vai 64GB iebūvēto atmiņu, ar vai bez 3G moduļa, kā arī Windows 8.1 vai arī Windows 8.1 PRO.

Galvenie Prestigio Multipad Visconte parametri:

  • 10.1 collas IPS displejs ar 800x1280 pikseļu izšķirtspēju un 10 punktu skārienjutīgu virsmu;
  • Intel Divkodolu procesors N2805 (1M Cache, 1.46 GHz);
  • 2 GB operatīvā atmiņa un 32 vai 64 GB SSD disks;
  • 3G vai 4G (nākošajos modeļos);
  • Bluetooth 4.0, Micro USB 3.0, Mini HDMI, Micro SD slots (uztur līdz 64 GB kartes);
  • 4000 mAh baterija, kas nodrošina vismaz 4 stundas nepārtrauktas darbības;
  • Izmērs: 258,66 x 173,3 x 9,9 mm, svars - 580 g;
  • Krāsas: tumši zila un sudrabaini balta.
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu