Nokia papildina savu viedtālruņu klāstu ar E6 un X7 (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nokia prezentējusi divus jaunus viedtālruņus - biznesa viedtālruni Nokia E6 un izklaides entuziastiem paredzēto Nokia X7. Abi viedtālruņi ir pirmie Nokia viedtālruņi, kas aprīkoti ar jaunāko Symbian operētājsistēmas versiju, kurā pieejami tādi lietojamības uzlabojumi kā jauna izskata ikonas, ērtāka teksta ievade, ātrāka interneta pārlūkošana un atjauninātas Ovi Kartes.

"Ar šīm divām jaunajām ierīcēm mēs turpinām paplašināt Nokia viedtālruņu klāstu," atzīmē Nokia Viedierīču tirdzniecības vadītāja Džo Hārlova un piebilst, ka Nokia E6 un Nokia X7 intuitīvā lietošana drīzumā būs pieejama arī citos modeļos - Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 un Nokia C6-01.

Nokia E6 ir pilna QWERTY tastatūra un augstas izšķirtspējas skārienekrāns, un tas faktiski ir modeļu E71 un E72 ideoloģiskais mantinieks. "Kompaktā izmēra viedtālrunis ar stikla un nerūsējošā tērauda dizaina elementiem ir vienlīdz ērti lietojams kā ar vienu roku, tā ar abām," norada Nokia.

Nokia E6 nodrošina īpaši ilgu akumulatora darbības laiku un plašas biznesa saziņas iespējas reālā laikā ar Microsoft Exchange, Microsoft Communicator Mobile un Microsoft SharePoint.

Nokia E6
Nokia E6 Foto: Publicitātes foto

Nokia X7 ir pricipiāli citādāks viedtālrunis ar 4 collu lielu ekrānu, kas ir sevišķi piemērots izklaidei, piemēram, spēlēm, fotogrāfiju un HD video uzņemšanai ar 8 megapikseļu kameru, kā arī interneta pārlūkošanai. Atšķirīgā dizaina tālrunis ir veidots no nerūsējošā tērauda un stikla. Nokia X7 ir iepriekš uzstādītas tādas populāras spēles HD kvalitātē kā Galaxy on Fire un Asphalt 5.

Symbian jaunākā versija

Nokia E6 un Nokia X7 ir pirmie viedtālruņi, kas aprīkoti ar jaunāko Symbian operētājsistēmas versiju. Tā iekļauj virkni lietojamības uzlabojumu, ieskaitot jauna izskata ikonas, uzlabotu teksta ievadi, ātrāku interneta pārlūkošanu un atjauninātas Ovi Kartes ar uzlabotu meklēšanas iespēju un jaunākajiem sabiedriskā transporta maršrutiem. Atjauninātā programmatūra nodrošina arī papildu funkcijas biznesam - uzlabotu drošību un plašākas e-pasta iespējas.

Nokia X7
Nokia X7 Foto: Publicitātes foto

Tuvāko mēnešu laikā ar jaunāko Symbian operētājsistēmas versiju, kas nosaukta par Symbian Anna, būs aprīkotas arī Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 un Nokia C6-01 ierīces. Symbian Anna būs pieejama arī iepriekš iegādātiem viedtālruņiem Nokia N8, Nokia E7, Nokia C6 un Nokia C7.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu