Sony uzstāda datu rakstīšanas ātruma rekordu (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jo augstāka fotogrāfijas vai video kvalitāte, jo lielāka nozīme ir ātrumam, ar kādu attiecīgie dati tiek ierakstīti digitālās kameras atmiņas kartē.

Japānas elektronikas gigants Sony nupat ir sasniedzis jaunu datu ierakstīšanas ātruma rekordu – tā nākamās paaudzes XQD S sērijas atmiņas kartēs, kas tiks piedāvātas ar 32 un 64 GB ietilpību, datus var ierakstīt ar ātrumu 168 MB/s. Tikpat liels ir arī informācijas nolasīšanas ātrums un tas nozīmē, ka, piemēram, pilnas 32 GB kartes visu informāciju uz datoru var pārkopēt 3,8 minūtēs, vēsta Slashgear.com.

Iespaidīgais datu pārraides ātrums nozīmē, ka fotogrāfiem būs iespēja nepārtrauktā režīmā uzņemt lielu daudzumu kadru, turklāt neupurējot attēlu kvalitāti. Sony apgalvo, ka testos izmantojot fotoaparātu Nikon D4 un vienu no jaunajām atmiņas kartēm, 10 sekundēs ir izdevies uzņemt 108 augstas izšķirtspējas kadrus.

XQD S sērijas atmiņas kartes nebūs lēts prieks – 32 GB modelis Japānā maksās 282 latus, savukārt 64 GB modelis - 423 latus.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu