Jauns Latvijas kosmētikas zīmols INEX radikāli maina pieeju ādas kopšanai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skaistumkopšanas pasaule mainās ļoti strauji, teju katru gadu dzirdam par jaunām izejvielām, kas tiek ienestas kosmētikā, lai padarītu mūsu ādu skaistu. Pārsvarā tās ir augu valsts izejvielas: ekstrakti, augu cilmes šūnas, bet nereti arī dzīvnieku valsts izejvielas, kā piemēram, populārais gliemežu vai melno ikru ekstrakts.

Mainās kosmētikas funkcionalitāte, tāpat kosmētikas tirgus fokuss tiek virzīts uz arvien jaunākiem patērētājiem.

Tomēr ir kāda nemainīga konstante, kas ir noteicošā ādas kopšanā, tomēr nekad nemainās – tā ir pieeja, kā mēs redzam ādas kopšanu un veids, kā mēs lietojam ādas kopšanas produktus – proti – vienmēr no ārienes, tikai uz ādas virskārtas.

Vai ar to ir gana? Vai āda nesākas mūsu organisma iekšienē? Vai ārīgi uzziests krēms patiesi spēj dot ilgtermiņa rezultātu?

INEX ir jauns Latvijā tapis uzņēmums ar mērķi ienest tirgū pavisam jaunu pieeju ādas kopšanai – no organisma iekšienes uz āru. Tieši šī komponente ir iztrūkstoša kosmētikas tirgū un mūsu galvā par to, kā labai ilgtermiņa ādas kopšanai vajadzētu izpausties.

Foto: Publicitātes foto

INEX Cosmetics sadarbībā ar ārsti-homeopāti Ingunu Vecvagari ir izstrādājis pirmos piecus produktus sejas kopšanai ar iekšēju un ārēju pieeju: IN+EX nozīmē internal un external. Homeopātija dod iespēju rūpēties par ādu gan no iekšienes, gan no ārienes, kas INEX preparātiem piešķir unikalitāti. Ikvienam krēmam ir pielāgotas pērles, kas satur tās pašas aktīvās vielas, kas atrodamas krēmā, tādējādi nodrošinot holistisku un efektīvu ādas kopšanu no iekšienes un no ārienes. Mērķis, ko vēlamies sasniegt, ir ļoti konkrēts – skaistums un labsajūta. Medikamenti, ko satur pērles, ir zemos atšķaidījumos un tādēļ pielietojami ļoti plaši. Līdzīgi, kā ir akūtās fāzes terapija, kuru izvēlas, balstoties tikai uz konkrētiem simptomiem. Šī kosmētika ir ar zemu homeopātiskās vielas atšķaidījumu, tāpēc der jebkuram cilvēkam, neatkarīgi no konstitucionālā tipa, un tai iztrūkst blakusefekti. Bet pērles vienkārši efektu pastiprina.

Krēmos esoša subtoksiskā jeb homeopātiska deva sniedz ķermeņa šūnām un ādai spēju atjaunoties, izpaužoties procesos, kā kolagēna sintēze (saistaudu veidošanā), skābekļa piesaiste vai mitrināšana. Homeopātija stimulē mūsu iedzimto spēju atjaunoties, tādējādi produktu efektivitāte ir paša organisma viedumā.

Foto: Publicitātes foto

Viens no homeopātijas galvenajiem principiem, līdzīga ārstēšanai ar līdzīgu, ļauj noteikt sastāvu, kas nepieciešams ar ādu saistītu sūdzību novēršanai.

Būtībā skaistumkopšana sevī apvieno rūpes par ādas veselību un mūsu kopējo labsajūtu. Homeopātijas principu ieviešana kosmētikā ļauj apvienot skaistumkopšanu ar ārstniecisku iedarbību. Bez tam INEX produktu attīstībā tiek sintezētas dažādas zināšanas: psiholoģija, antropoloģija, homeopātija, ķīmija, augu un minerālu mācība, ārstniecība. Tas viss, lai radītu maksimāli holistisku produktu, kas ar cilvēku spēj strādāt vairākos līmeņos.

 

INEX produkti ir veidoti kā ādas kopšanas sistēma: kopjam ādu no ārpuses un no iekšpuses. Krēms ārīgai lietošanai un pielāgotas pērles iekšķīgai lietošanai, nodrošinot holistisku ādas kopšanas rituālu.

 

Ir ļoti maldīgs uzskats, ka homeopātija – tas ir ilgi. Akūtā situācijā rezultāts ir pat tūlītējs. Tāpat arī ar kosmētiku – lietojam to, kas patīk un labi jūtamies, nav jāgaida mēnesis, lai saņemtu atgriezenisko saiti.

 

INEX Cosmetics produkti ir aizceļojuši uz dažādām pasaules valstīm un pirmās atgriezeniskās saites ir fantastiskas – produkti strādā un savu solījumu pilda, kas ir galvenais. Īpaši jāizceļ Anti Age kopšanas komplekts: krēms+pērles, kas ir īstens komplimentu nesējs. Teju katrs lietotājs saka, ka uzsākot lietot Anti Age komplektu, komplimenti ir neizbēgami!

 

Uzņēmuma INEX Cosmetics ambīcijas ir lielas – nokļūt pasaules dabīgās kosmētikas TOP 10 ar savu jauno pieeju skaistumkopšanā un homeopātiju kā aktīvo vielu. Tāpat uzņēmums sadarbojas ar ārstiem-homeopātiem vairākās pasaules valstīs, piemēram – Kanādā, tādējādi veicinot gan savstarpēju apmaiņu ar pētījumiem šajā jomā, gan arī veidojot kopprojektus produktu izstrādē.


INEX Cosmetics produkti ir dabīgi, visas sastāvdaļas ir Ecocert sertificētas vai validētas.

INEX Cosmetics piedāvā arī profesionālo līniju kosmetoloģijas speciālistiem un saloniem.

Ja Jums ir savs salons vai veikals un vēlaties savā pilsētā/novadā pārstāvēt INEX Cosmetics – rakstiet mums.

 

Ar INEX ādas kopšanas līdzekļiem iespējams iepazīties mājas lapā INEX Cosmetics vai klātienē, Homeopātiskajā aptiekā Lāčplēša ielā 7.

Labprāt atbildēsim arī telefoniski uz interesentu jautājumiem: Tālr. 26472202 vai epastā: info@inexcosmetics.com

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu