Atbalsti jaunietes un jaunās māmiņas no sociāli mazaizsargātām grupām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aicinām iesaistīties labo darbu veikšanā un atbalstīt jaunietes un jaunās māmiņas no sociāli mazaizsargātajām grupām –  „Mācīt sievietēm būt sievietēm !” – NuKo veikalā iegādājoties kādu sievišķīgu lietiņu - kosmētiku, zeķubikses, higiēnas preces, bižutēriju un citus sievišķīgus niekus.

Šī gada  „Sieviešu dienas rallijā” katra komanda un NuKo atbalstīs jaunietes un jaunās māmiņas no sociāli mazaizsargātajām grupām, nodrošinot meitenēm izglītības programmu, kuras ietvaros tiks mācītas tādas lietas kā - sociālās un komunikācijas prasmes, drošas dzimumattiecības, veselīgs un sportisks dzīvesveids, psihologa vai cita nepieciešamā speciālista konsultācijas, stilista un vizāžista konsultācijas, radošās nodarbības, savu talantu apzināšanās un izkopšanas nodarbības  un daudzas citas prasmes, par kurām meitenes ikdienā pat nenojauš.

Uz šo brīdi „Palīdzēsim.lv” redzeslokā ir aptuveni 50 jaunas meitenes, kurām nav iespēju ģimenē uzzināt visas sieviešu lietas, tās viņām jāizzina pašām, kas ne vienmēr beidzas veiksmīgi.

Pat neliela palīdzība vieš cerību uz labāku nākotni, tāpēc iesaisties, jo labais patiesi vairo labo! Vairosim labestību kopā!

Kā Tu vari palīdzēt?

NuKo sadarbībā ar labdarības organizāciju “Palīdzēsim.lv” aicina palīdzēt jaunietēm un jaunajām māmiņām, iegādājoties kādu sievišķīgu lietiņu - kosmētiku, zeķubikses, higiēnas preces, bižutēriju un citas sievišķīgus niekus!

Kā ziedot?

1. Ienāc NuKo.lv, izvēlies preces un saliec tās preču grozā.

2. Nospied pogu PIRKT un kā piegādes adresi izvēlies Palīdzēsim.lv centrs.

3.  Izvēlies kādu no pieejamajiem piegādes laikiem un veic apmaksu!

Īpašs paldies par informatīvo atbalstu Rīga TV24 un Apollo.lv!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu