Intervija ar Karmenu: “Es esmu sieviete gados, tomēr izbaudu Nissan Qashqai mūziku uz pilnu skaļumu!”

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Karmenai ir 73 gadi, viņa ir milzīga Nissan fane un lojāla kliente jau vairāku gadu garumā. Kā vienu no lieliskākajiem Nissan Qashqai bonusiem viņa min mūzikas sistēmu, kas esot tik laba, ka bieži braucot ar atvērtiem logiem un mūziku pilnā skaļumā. Un jā - esot cilvēki, kas garāmejot patiesi no sirds smaidot, jo tik bieži tādas trakas kundzītes, kas ballējas pie stūres, jau neredz!

Jautājam Karmenai, kā sākās viņas lojalitāte un ilggadējās attiecības ar Nissan, viņa stāsta: “Pirmā bija Nissan Micra, tad Juke, tad nomainīju savu auto uz vēl vienu Juke, un nu jau kādus četrus gadus braucu ar Qashqai. Pirms Nissan biju braukusi gan ar BMW, gan ar Mercedes klases mašīnām, tomēr no brīža, kā satikos ar Nissan markas mašīnām, tā domāju, ka tas būs līdz galam!”

Automašīna Karmenai ir vajadzīga, lai reizi pa reizei kurp aizbrauktu, kā arī lai nogādātu mazdēlu no skolas uz mājām. Uz pilsētu gan viņa braucot reti, tomēr ļoti labi izjūt Qashqai priekšrocības, kuras pārliecinoši var arī minēt: “Mašīnā jūtos komfortabli un ērti - tā patiesi šoferiem ir jājūtas! Manā Quashqai ir lielisks displejs, apsildāmie logi, sēdekļi un daudz vietas, gan lai paņemtu pasažierus, gan mantām, ja tādas ir jāpārved.” Viņa stāsta arī to, ka negribētos kādu atsevišķu detaļu vai funkciju izcelt, jo viss kopumā jeb komplektā ir tik pierasts un labs, ka grūti iedomāties, kā varētu būt savādāk. Bez šī visa Karmena min, ka viņai ļoti patīk arī automātiskās kārbas vieglums, mazais degvielas patēriņš un izcilais LED lampu apgaismojums, kas noderot rudens un ziemas vakaros.

Foto: Publicitātes foto

Tā kā Karmena ir ļoti lojāla un ilggadēja Nissan zīmola fane, tad jautājām, vai ir apmierināta arī ar sava auto jaudu, uz ko viņa, koķeti smejoties, atbild: “Laikam jau tā jauda ir pietiekama! Nemaz nezinu, jo es uz savu auto skatos kā sieviete - mani interesē dizains, detaļas jeb vizuālais kopskats, tāpēc par tehniskām jaudām gan jau prastu mans vīrs pastāstīt, ne es.”

No ikdienišķām lietām Karmena izmantojot Bluetooth funkciju, kā arī ļoti ērto “parkošanās” sistēmu ar kamerām, kas nenozīmējot, ka viņa neprotot tāpat “parkoties”, - vienkārši, ja Nissan dod iespēju atvieglot dzīvi, tad kāpēc to ar prieku neizmantot!?

Foto: Publicitātes foto

Karmena savā stāstā padalās, ka šis auto ir ļoti labs pirkums attiecībā pret pievilcīgo cenu un, ņemot vērā viņas ieteikumus un pieredzi, Nissan Qashqai esot nopirkuši pat vairāki draugi un paziņas! “Nissan Qashqai ir ļoti smuka un ērta mašīna,” viņa nobeidz un novēl ikkatram tikpat labu un komfortablu mašīnu kā viņai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu