Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Gvineta Paltrova tirgo vibratorus un tas ir saniknojis fanus

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Filmu zvaigznes bieži mūsu ikdienu atdzīvina ar skandāliem. Tie, kas ir progresīvāki, nododas pasaules uzlabošanai un iegulda līdzekļus veselības un izglītības jomā, kā arī nabadzības samazināšanā. No seksuālās veselības popularizēšanas zvaigznes bēg kā no nelabā. Sekss ir tēma, kas fanus sadala divās grupās: ir tādi, kuri dusmojas un sociālajos medijos sāk aktīvi uzbrukt, un tādi, kuri aplaudē un atbalsta. Tieši šādās krustugunīs nokļuva arī slavenā filmu zvaigzne, uzņēmēja un rakstniece Gvineta Paltrova.

Kaila ķermeņa izrādīšana sociālajos medijos tiek uzskatīta par seksīgu. Fani vēlas, lai viņu elki publiski atklātu savas privātās dzīves noslēpumus, būtu stila ikonas un aizstāvētu apspiestos. Ar to fanu interese aprobežojas. Par tēmām, kas saistītas ar seksualitāti, ja vien tās neskar zvaigžņu personiskās negatīvās emocijas, neviens nevēlas dzirdēt. Zvaigzne, kas cīnās pret garlaicību un rutīnu guļamistabā un godīgi pasaka, ka seksuālā labklājība ir būtisks vispārējās veselības pamats, uzprasās uz nepatikšanām. Sabiedrība vēl nav gatava tam, ka zvaigznes sāks popularizēt orgasmu, vēl jo mazāk, ja tas tiks darīts saistībā ar sieviešu seksualitāti.

Melns Kakis saimniece Inna patiesi priecājas, ka faktori, kas ietekmē sabiedrības viedokli, uzlabos arī sieviešu labklājību. 2008. gadā Gvineta izveidoja ārējās un iekšējās labklājības tiešsaistes vidi Goop.com, kur viņa par prieku un dusmām saviem faniem pārdod arī vibratorus un vaginālās lodītes.  Tirgū dominējošās seksa rotaļlietas bieži vien ir pārāk seksualizētas. Reālistiskā izpildījuma vibratori ir pagātnes paliekas. Gvineta slavenos žurnālos diskrēta izskata vibratorus Wand popularizē sieviešu orgasma paradīzi. Vaginālās lodītes nav seksa rotaļlietas, tās ir preces veselībai. Tās nostiprina iegurņa pamatnes muskuļus un tādējādi padara spēcīgāku sievietes orgasmu. Tām ir arī cita veida pozitīva darbība: nostiprina urīnpūsli, mazina premenstruālos simptomus un daudz kas cits.

Foto: Publicitātes foto

Covid-19 ierobežojumu dēļ mājās sēdošie kaifotāji aktīvi izpirka Goop.com pieejamos vibratorus, taču publiski uzbrūk aktrisei ar naidīgiem komentāriem par to, ka viņa uzdrošinājusies aizstāvēt sieviešu seksualitāti. Taču katrs skandāls vairo zīmola popularitātei. Seksa rotaļlietu tirgus ir palielinājies gandrīz par 30%, bet uzņēmuma Le-Wand, kas ražo vibratorus Wand, pārdošanas apjoms ir pieaudzis par 300%. Tieši diskrētie vibratori, kas aizmirsti uz naktsskapīša, neliek viesiem justies neveikli un pietvīkt, lielākoties ir seksa rotaļlietu tirgus izaugsmes veicinātāji.

Foto: Publicitātes foto

Sievietes seksuālā apetīte ir sarežģīta un daudzšķautņaina. Jaunās sievietes gaida, ka seksuālā apetīte ir kaut kas tāds, kas rodas pats no sevis. Patiesībā spontāna kaisles uguns piemīt tikai aptuveni 15% sieviešu. Pārējās izjūt vēlmi tad, kad kāds ārējais faktors novirza viņas domas uz seksu. To sauc par reaktīvo kaisli. Stabilās attiecībās sievietes libido līmeni ietekmē emocionāla saikne ar savu partneri. Rupjās attiecībās vispirms izzūd sekss. Redzēt baudas rotaļlietas un zināt, ka tās guļamistabā jau gaida, iedarbojas uz sievietes libido kā auglīga augsne. Kad vīrietis savai mīļotajai sievietei atnesīs mājās viņas pirmo seksa rotaļlietu, attiecībās izzudīs spriegums un aizliegumi.

Atrodi sev vai savai mīļotajai draiskas seksa rotaļlietas Melns Kakis e-veikalā. Pasūtījumus Nosūtam ātri un diskrētā iepakojumā.   

Lai jums draiskas baudas!

Tava

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu