Piedalies Megamesto atklāšanā un laimē vērtīgas balvas

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kas ir Megamesto? Tā ir jauna platforma, kas specializējas dažādu elektronikas preču pārdošanā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, klientiem nodrošinot izcilas kvalitātes produktus un augstākā līmeņa apkalpošanu. No 14. līdz 30. jūnijam, par godu platformas oficiālai atklāšanai, klientiem būs iespēja laimēt daudzas vērtīgas balvas, tostarp arī iespēju iegūt jaunāko Roborock S7 robotu putekļsūcēju.

Megamesto šajā piedāvājumā atrodamas gan ļoti progresīvas viedās mājas preces, piemēram, modīgi putekļsūcēji un virtuves ierīces, gan jaunāko modeļu elektriskie motorolleri un skrituļdēļi, gan fitnesa rīki, piemēram, skrejceliņi un treniņu aprīkojums, kā arī jaunākās paaudzes masažieri, viedās iekštelpu ierīces un vēl daudz kas cits. Sekojot jaunākajām tendencēm, Megamesto pastāvīgi papildina preču klāstu, nodrošinot klientiem labāko e-komercijas platformu un piedāvājumus.

Platformā jūs atradīsiet preces un ierīces, kas ir ekskluzīvi pieejamas tikai Megamesto. Ar augsti kvalificētā klientu servisa atbalstu un vadības komandas palīdzību un rūpēm visi platformas klienti var droši paļauties, ka iegūs vislabāko iespējamo iepirkšanās pieredzi.

Plašo Megamesto preču klāstu iespējams apskatīt šeit.

Pieci iemesli, kādēļ iepirkties Megamesto

  1. Drošas norēķinu metodes: PayPal, starptautiskās kredītkartes un citas pārbaudītas un drošas norēķinu metodes.
  2. Ātra piegāde: visas preces tiek piegādātas izmantojot paātrinātus loģistikas kanālus caur Poliju, Čehiju un Vāciju nodrošinot piegādi 3-5 dienu laikā.
  3. Populāri zīmoli: Jūs varat atrast visu veidu augstas kvalitātes zīmolus, piemēram, Xiaomi, Roborock, Dreame, Viomi, KUGOO, Tronsmart, FIIDO, WalkingPad, Urevo un daudzus citus. Mēs piedāvājam tādas kategorijas kā viedo mājas elektoniku, elektroniskos skrejriteņus un citus piederumus.
  4. Vietējais klientu apkalpošanas un pēcpārdošanas serviss: mūsu speciālisti var Jums palīdzēt dažādās valodās, tostarp latviešu, lietuviešu un krievu valodā.
  5. Garantija: līdz 14 dienu atgriešanas politika un 2 gadu vietējo servisu garantija, izmantojot vietējos servisa centrus Polijā un Vācijā.

Kā tikt pie vērtīgām balvām Megamesto atklāšanas akcijā?

  • Reģistrējot savu kontu saņemsiet vienu loterijas biļeti.
  • Abonējot vietni, laimēsiet vēl vienu loterijas biļeti
  • Daloties ar šo platformas atklāšanas konkursa linku sociālajos tīklos, ik reizi saņemsiet vienu loterijas biļeti. Jūs varat to darīt trīs reizes katru dienu, līdz pat akcijas beigām
  • Veicot pasūtījumu Megamesto, saņemsiet trīs loterijas biļetes (biļetes būs ierobežotas līdz 5 pasūtījumiem).

Veiksmīgus pirkumus!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu