Dāmu paradīzē Ķīpsalā gaidīti būs arī bārdainie un ūsainie

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

15. оktobrī uz izstādi “Baltic Beauty 2022” īpaši aicināti ir bārdaiņi un ūsaiņi, jo norisināsies Baltijas bārdu un ūsu čempionāts.

“Mūsdienās bārdas un ūsas ir populāras, jo tiek uzskatītas par vīrišķības simbolu visā pasaulē. Taču, lai izskatītos pievilcīgi, to kopšanā ir jāiegulda liels darbs, tāpēc Baltijas bārdu un ūsu čempionātā noskaidrosim un apbalvosim labākos bārdu un ūsu īpašniekus, vīriešu frizētavas, un bārddziņus,” norāda “Matu skaistuma pasaule” projekta vadītāja Irina Jevsejeva.

Noderīgi katram

Bārdaiņu čempionāts ir neatņemama izstādes daļa, kur vīrieši varēs interesanti pavadīt laiku, dalīties pieredzē ar citiem bārdu un ūsu nēsātājiem, saņemt speciālistu ieteikumus, kā arī izvēlēties piemērotāko kosmētiku.

Vīrietim, kurš nolēmis audzēt bārdu, jāsaprot, ar ko viņam nāksies saskarties, lai tiktu līdz vēlamajam rezultātam. Tāpēc interesanti būs arī tiem, kuri vēl tikai domā par bārdas audzēšanu, jo pieredzējuši bārdaiņi, bārddziņi, kā arī stilisti palīdzēs ar padomu un pastāstīs, kādas tendences šobrīd ir bārdu pasaulē.

Piesakiet dalību!

Konkurss notiks divās kategorijās: bārdu un/vai ūsu īpašnieki, kuri paši kopj savas bārdas un/vai ūsas, un vīriešu frizētava/bārddzinis ar savu modeli.

Čempionātā dalību var pieteikt jebkurš bārdainis vai vīriešu frizētava un bārddzinis ar savu modeli neatkarīgi no bārdas garuma un formas – atliek tikai aizpildīt anketu un izvēlēties kategoriju. Vairāk par konkursu “Baltic Beauty” mājasalapā.

Galu galā, sekot ūsām un kopt bārdu nav tik viegli, bet parādīt paveikto konkurentiem un sacensties ar citiem bārdaiņiem vienmēr ir aizraujoši! Vai esi gatavs izaicinājumam?

Jaunākās tendences un kosmētika vīriešiem

Čempionāts nav vienīgais iemesls kādēļ stiprajam dzimumam būtu vērts apmeklēt “Baltic Beauty 2022”. Izstādes plašajā piedāvājumā būs arī kosmētika un pakalpojumi vīriešiem – sejai, bārdai, ķermenim, matiem. Savukārt 14. oktobrī notiks arī meistarklase bārddziņiem, ko vadīs “ESFE Barbershop” līderis, pieredzējis meistars un pasniedzējs no Liepājas - Raitis Reteris. Tāpēc 14.–16.oktobrī Ķīpsalā uzzini jaunākās tendences, iepazīsti un izmēģini jaunāko kosmētiku un pakalpojumus, un piedalies čempionātā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu