"Ivo Nikkolo" – iedvesmo, iedrošina un dod spēku sievietēm kopš 1994. gada

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kertin Vasser

"Ivo Nikkolo" zīmolam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze Igaunijas modes dizaina radīšanā, piedāvājot Ziemeļvalstu meistarību dizainā un apģērbu kvalitātē. Šobrīd modes zīmolam svarīgākais ir nevis tendences un modes šovi, bet gan spēja iedvesmot, iedrošināt, dot spēku un komfortu sievietei jebkurā laikā un situācijā.

“Igaunijas modes zīmols "Ivo Nikkolo" ir nostiprinājis savas pozīcijas kā zīmols sievietēm. Tas nozīmē, ka zīmola centrā ir sievietes, viņu raksturi, dzīvesveids un dzīves mērķi. Galvenais nav, kā apģērbs izskatās, bet gan kā sieviete tajā jūtas”, stāsta SIA "Baltika Latvija" valdes loceklis Jevgenijs Kozlovs.

"Ivo Nikkolo" iedvesmo ambiciozas sievietes, kuras vēlas līdzsvaru, bet vienlaikus grib kļūt par labāko sevis versiju katrā savas dzīves jomā.

Foto: Publicitātes foto

Dizains

"Ivo Nikkolo" dizaineri vēlas radīt apģērbu, kas liek sievietēm justies pašpārliecināti un komfortabli.

"Apģērbiem ir jābūt kā instrumentiem garderobē, kurus sieviete var viegli apvienot tērpā, kas izskatās stilīgi un padara viņu par labāko sevis versiju.

Neatkarīgi no tā, vai dodaties no rīta uz darbu, uz vakariņām ar draugiem vai nedēļas nogales izklaidēm – ik mirklis ir tā vērts, lai izskatītos labi," saka "Ivo Nikkolo" galvenā dizainere Margo Vāderpasa (Margot Vaaderpass). Kolekcijas elementus ir viegli kombinēt un saskaņot, un to modeļi ir klasiski, kalpojot sievietei vairākas desmitgades vai pat visu dzīvi.

Ilgtspēja

Augstas kvalitātes un ilgtspējīga materiālu izvēle ir viena no galvenajām prioritātēm apģērbu dizainā. Vienlaikus ir svarīgi atcerēties, ka nekas nenotiek vienā naktī un mērķu sasniegšanai jāvelta atbilstošs laiks.

"Mums svarīgākais aspekts ir piedāvāt augstas kvalitātes produktus, kas nezaudē aktualitāti jau pēc vienas sezonas.

Kā nākamo soli mēs cenšamies aizvien vairāk izmantot sertificētus audumus un materiālus, piemēram, Tencel Lyocell, BCI kokvilnu, dūnas, kas sertificētas ar atbildīgu dūnu standartu (Responsible Down Standard) un LWG ādu. Mēs aizvien samazinām audumus, kas ir balstīti uz naftas bāzes izejmateriāliem, un izvēlamies pārstrādātu poliesteru. Ja ir iespējams un piemērots, mēs izmantojam arī pārstrādātus dabīgos materiālus, piemēram, pārstrādātu vilnu un kašmiru," skaidro Vāderpasa.

"Ivo Nikkolo" neizmanto kažokādas.

Papildus tam apģērbi ir izgatavoti no ādai maigiem un patīkamiem materiāliem: merino vilnas, zīda, viskozes un organiskās kokvilnas - tās izgatavošanā ir nepieciešams mazāks ūdens daudzums, mazāk ķimikāliju un tiek radīts mazāks CO2 apjoms, nekā tradicionālās kokvilnas ražošanā.

Foto: Publicitātes foto

"Ivo Nikkolo" kā komandai ir svarīgi piedāvāt stilīgu apģērbu, bet produktiem nevajadzētu iznīcināt pasauli. Arī aizvien vairāk jaunākās paaudzes pārstāvji meklē zīmolus ar stabilām vērtībām attiecībā uz modes patēriņu ar plašāku mērķi nekā tikai piedāvāt labu dizainu. "Tieši tāpēc

mēs strādājam, lai būtu droši, ka arī gados jaunākas sievietes var iegādāties kvalitatīvu apģērbu par pieņemamu cenu."

Meklējiet "Ivo Nikkolo" veikalus labākajos tirdzniecības centros Rīgā – “Spice”, "Galleria Riga”, "Galerija Centrs”, "Akropole Alfa”, "Domina Shopping”, "Riga Plaza” un “Origo”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu