Viedtālrunis taviem piedzīvojumiem: kāda kamera vajadzīga, lai iemūžinātu svarīgākos mirkļus?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ar viedtālruni dodamies visās ikdienas gaitās, izmantojot ne tikai kā uzticamu saziņas ierīci, bet arī iemūžinot pasauli sev apkārt. Teju katru dienu mūsu dzīvē notiek kaut kas fotografēšanas vērts, tāpēc pa rokai jābūt viedtālrunim ar jaudīgu kameru un mūsdienīgām funkcijām, lai noķertu pat straujākos mirkļus un dalītos piedzīvotajā ar draugiem un tuviniekiem.

Radīt prieku sevī un apkārt

Brīžos, kad jūtamies īpaši priecīgi vai vēlamies iemūžināt kādu krāšņu dzīves mirkli, noderīga ir tieši viedtālruņa priekšējā kamera, lai vienlaikus arī redzētu sevi ierīces ekrānā. Mainoties lietotāju paradumiem, viedtālruņu priekšējā kamera tiek izmantota arvien biežāk, tāpēc arī tehnoloģiju izstrādātāji aktīvi meklē risinājumus, veicinot lietošanas pieredzi.

Foto: Publicitātes foto

“Jaunais nova 10 Pro viedtālrunis ir aprīkots ar nozarē pirmo duālo priekšējo kameru, kurā viena ir 60 megapikseļu platlenķa kamera, kas atbalsta 100 grādu leņķi, un otra – 8 MP portreta Close-up jeb tuvinājuma kamera, nodrošinot ērtu un augstas izšķirtspējas fotografēšanas pieredzi kvalitatīviem un radošiem pašportretiem. Ar šādu viedtālruņa kameru uzņemt kvalitatīvus un emocijām piepildītus kadrus būs ātri un viegli, pielāgojot kameras iestatījumus atbilstoši lietotāja vēlamajam rezultātam,” stāsta Mikus Tillers, Huawei produktu apmācību vadītājs.

Jautras ballītes un kopā pavadīts laiks

Kopīgi pavadīts laiks ar draugiem vai tuviniekiem ir brīži, kad vēlamies izvilkt viedtālruni un iemūžināt priecīgos mirkļus atmiņām un fotoalbumiem. Taču, lai iekļautu arī sevi kopīgajā fotogrāfijā nereti nākas likt taimeri un cerēt, ka visi paspēs laikus nostāties, vai izstiept roku, cik tālu vien iespējams, lai visi grupas dalībnieki tiktu iekļauti kadrā.

“Šim nolūkam Huawei jaunajā nova sērijas Pro versijas tālrunī ir iestrādājis balss komandas funkciju, ar kuras palīdzību lietotājs var pateikt ierīcei, kurā brīdī uzņemt vēlamo attēlu. Tādā veidā grupu fotogrāfijas vienmēr būs izdevušās, katram dalībniekiem atrodot savu vietu kompozīcijā un izvairoties no aizvērtām acīm vai neveiklām sejas izteiksmēm,” skaidro Huawei tehnoloģiju eksperts.

Pasaules brīnumi tavā tālrunī

Foto: Publicitātes foto

Dodoties ceļojumos uz ārzemēm vai apbraukājot Latvijas skaistākās rudens vietas, dažādus arhitektūras un apskates objektus, vecpilsētu krāsas un eksotiskus skatus ir vēlme iemūžināt un paņemt līdzi, lai gremdētos atmiņās par redzēto vai dalītos sociālajos tīklos ar sekotājiem.

“Huawei nova 10 Pro aizmugurējā kamera ir aprīkota ar 50 MP RYYB Ultra Vision kameru un 8 MP īpaši plato makro kameru, kas atbalsta arī autofokusu, tādējādi akcentējot pat mazākās detaļas. Galvenās kameras īpaši jutīgais gaismas sensors efektīvi uzlabo attēlu uzņemšanas veiktspēju pat vājā apgaismojumā, tāpēc dažādas nianses būs iespējams saglabāt arī nepietiekamas gaismas apstākļos. Šī tehnoloģija īpaši noderēs brīžos, kad tālruņa lietotājs uzņem attēlus krēslā vai tumsā, cenšoties iemūžināt pilsētas gaismas akcentus. Turklāt jaudīgā galvenā kamera ļaus noķert katru momentu kvalitatīvā attēlā, lai mīļākās atmiņas varētu turēt turpat rokas stiepiena attālumā,” stāsta M. Tillers.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu