Kur sagaidīt Jauno gadu? Dzirkstošo pasākumu ceļvedis nedēļas nogalei

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Jau šonedēļ teiksim ardievas 2023. gadam un sagaidīsim Zaļā pūķa gadu! Saposies, sapulcē draugus un ieplāno jautru vakaru kādā no šiem pasākumiem! 

29. decembris

29., 30. un 31. decembrī mūzikas namā "Daile" norisināsies koncerts “SINATRA GADUMIJĀ”. Tajā piedalās Daumants Kalniņš un Jelgavas bigbends.

Savukārt 29. un 30. decembrī VEF Kultūras pilī notiks čellu trio "Melo-M" ikgadējie Vecgada lielkoncerti, kuri kļuvuši jau par grupas labu tradīciju un kuros skanēs īpaši veidota ziemas melodiju koncertprogramma.

Grupas līderis Kārlis Auzāns saka: "Šogad esam izvēlējušies atskaņot visai plašu repertuāru: abus vakarus skanēs latviešu rokmūzikas klasika, kino mūzika, mani komponētie skaņdarbi; tāpat programmā esam iekļāvuši skaņdarbus, kas asociējas tieši ar Ziemas saulgriežu un Jaungada tēmu. Noteikti spēlēsim populāru Ziemassvētku dziesmu izlasi: piemēram, "White Christmas", "Jingle bells", "Last Christmas", latviešu saulgriežu melodijas, mūziku no kinofilmas "Ziemassvētki džungļos" un citus šim laikam atbilstošus skaņdarbus."

30. decembris

Vēl šogad ir iespēja apmeklēt “Cabaret LA VIDA” koncertzālē "Palladium". Izrādes apmeklētājiem būs iespēja iejusties radošajā CABARET atmosfērā, tvert neaizmirstamus mirkļus un sev tuvu cilvēku lokā baudīt dzīvās mākslinieku performances.

Koncertiestudējuma balsts un pamats - džeza orķestris “Absence” izpildīs pasaulē zināmas džeza, pop un roka balādes neierastos aranžējumos. Dejotāju trupa izrādi bagātinās ar akrobātiskiem un tajā pašā laikā arī ļoti jutekliskiem priekšnesumiem. Savukārt uz mīmu pleciem gulstas atbildība par kabarē raksturīgo komisko pusi, ko viņi iznesīs ar īsto attieksmi.

31. decemebris

Ja vecgada vakaram vēl nav plānu, galvaspilsētā gaidāma plaša pasākumu programma!

Viesnīcā "Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel" notiks Jaunā gada sagaidīšanas ballīte ar vakara vadītāju Renāru Zeltiņu un grupu "Dziļi Violets".

Pasākuma programma:

  • sagaidīšanas dzēriens
  • izklaides programma ar Renāru Zeltiņu
  • dzīvā mūzika no grupas "Dziļi Violets"
  • ekskluzīva Jaungada svinību bufete
  • foto stūris
  • jautras atrakcijas bērniem
  • ballīte ar DJ Kārli Ķilkutu pēc pusnakts

Savukārt Ķīpsales hallē grupa “Labvēlīgais tips” ielūdz uz Vecgada šovu "Lai laime nepāriet 2024". Tiks piedāvāta divdaļīga muzikāli izklaidējoša programma ar neiztrūkstošu bufetes pauzi, lai ikviens spētu ļauties šampanieša burbuļu vilinājumam. Pirmajā daļā neliels, jautrs gada pārskats par būšanām un nebūšanām valstī. Savukārt otrajā aizmirsīsim, ka šis ir koncerts ar sēdvietām, un ļausimies svētku priekam un līksmei. Lai cik neticami tas arī neizklausītos, koncertā skanēs tikai un vienīgi vokāli instrumentālā ansambļa "Labvēlīgais tips" apzeltītais dziesmu fonds. Plus pa kādam jaunumam un pirmatskaņojumam.

Arī šogad Rīgas cirkā notiks Jaunā gada sagaidīšanas balle "Disco Masquerade". Tā nebūs parasta balle vai cirks – tas būs abu apvienojums greznās svinībās. Pagājušogad džeza, šogad – disko noskaņā.

"Disco Masquerade" ļaus atpūsties dažādos līmeņos ne tikai vairākās deju zālēs, bet arī atkarībā no temperamenta un noskaņojuma. Disko karalienes un disko karaļi satiksies uz deju grīdas pie Raita Ašmaņa bigbenda un apvienības "Diskopauls". Azartiskie varēs sevi pierādīt "Soul train dance battle", izaicinot labākos vai drosmīgākos. Bet maigākos ritmos šūpoties aicinās duets "Domenique Dumont". Pārējie svinētāji tikmēr atslābināsies ar zelta kokteiļiem pie vairākiem bāriem un ērtā atmosfērā chill zonā.

Foto: Rīgas cirka rekonstruētās cirka arēnas atklāšana

Turpinot pēdējo gadu tradīcijas, grupa "Mazais princis" ielūdz uz Jaungada lielāko zaļumballi Ziemeļeiropā - “123123”!

Grupas citāts “Mīlestība, mīlestība, kas Tu esi mīlestība? Bet Tu jau esi tā mīlestība!” ir kļuvis par šī gada atslēgas rindām… Tāpēc vakara programmā tikai pats svarīgākais – mīlestība! Tā dominēs it visur, saka rīkotāji.

Vakara gaitā:

  • Namatēvi – "Mazais princis"
  • Sievietes - improvizācijas teātris “Divas”
  • Līgas Libertes deju teātris
  • Toms Grēviņš
  • Krivenchy
  • Apvedceļš
  • Makree un apvienība “Elpo”
  • Dj Mārtiņš Staķis
  • Marko Ojala
  • Māra Sleja

Bet VEF Kultūras pilī notiks balle un dejas kopā ar leģendāro Žoržu Siksnu! Gaidāms Vecgada koncerts ar Elzu Rozentāli vakara sākumā, teātris, smiekli, humors un Jaungada skeči kopā ar Elīnu Vāni un Imantu Stradu – tas viss Jaungada ballē ar nosaukumu "Labu labais 2024".

Arī "Tower Riga" aicina uz Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu. 

Pasākuma programma:

  • Very Cool People & Paula Saija
  • DJ Gustavito & Lit Party Crew
  • Četri Brāļi
  • DJ Alvis-Still
  • Zīlnieks Astrosancis

Taču tas ir tikai sākums! Meties jautrībā, nobaudot gardu welcome dzērienu, iegriez laimes ratu un piedalies aizraujošās izlozēs visa vakara garumā. Pārsteigumu netrūks!

Arī klubā "Skapis" notiks pasākums "Zaļā pūķa Jaunais gads", kur uzstāsies KNTY, Diāna Šnaider, Pirmā Sieviete Latvijā un Vencheska. Savukārt pie DJ pults stāsies Bruno, Mits, Deiviss un SIRDSAPES.

Foto: Kultūrvietas “Skapis” atklāšanas pasākums

Savukārt Latvijas 1. rokkafejnīcā notiks Jaunā gada svinības ar grupu "Dzelzs vilks".  Par nerimstošām dejām nakts garumā un pasaules mūzikas dimantiem bagātu svētku ballīti gādās DJ Dirty TRZ un DJ Ed Veto, bet savu zvaigžņu stundu varēsi piedzīvot viesu iemīļotajā Klavierbāra karaokē!

Raksts tapis sadarbībā ar "AlkOutlet".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu