Jauno iPhone sāks tirgot septembra beigās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jaunu iPhone modeli Apple sāks tirgot šā gada 25.septembrī, raksta Newsru.com, atzīmējot, ka pasūtījumu viedierīces kārotāji varēs veikt nedēļu iepriekš, no 18.septembra.

Sākotnēji par jaunā telefona nonākšanu pārdošanā vēstīja britu elektroniskais izdevums Mobile News, kurš bija ieguvis piekļuvi mobilo sakaru kompānijas Vodafone iekšējai elektroniskajai sarakstei. Vēstulē, kas nonākusi medija rīcībā, minēts vien pārdošanas sākuma datums, turpretī iPhone nosaukums netiek atklāts; tas pagaidām nodēvēts vienkārši par jauno iPhone.

No Vodafone neoficiāli iegūtā informācija tādējādi pilnībā sakrīt ar Apple tradīciju jauna viedtālruņa pārdošanu sākt rudenī. Arī iPhone 6 un 6 Plus tika prezentēti pagājušā gada septembra sākumā un veikalos nonāca pāris nedēļas vēlāk.

Dažādas runas par gaidāmajām Apple viedierīcēm izskan ik pa laikam, un līdz šim jau ir bijuši dzirdami vairāki minējumi par to, kas jauns tehnikas un veiktspējas ziņā ir sagatavots Apple produkcijas cienītājiem.

Pirmkārt, par ticamāko jaunāko viedtelefonu nosaukumu tiek uzskatīts 6s un 6s Plus. Otrkārt, tiek prognozēts, ka iPhone ir sagatavots jauns centrālais procesors un arī operatīvās atmiņas modulis, kura ietilpība būs 2 GB. Tāpat gaidāms, ka iPhone iegūs stingrāku korpusu un arī kā pirmais telefons piedāvās patērētājiem Force Touche tehnoloģiju, kura reaģē atkarībā no pieskāriena spēka.

Vēl viens interesants un pagaidām oficiāli neapstiprināts jaunums ir viedtelefons iPhone 6c, ko plānots apgādāt ar 4 collu ekrānu.

Visi trīs jaunie telefoni tiks apgādāti ar LTPS ekrānu un Gorilla Glass aizsargstiklu. Ekrānus telefoniem iPhone 6s Plus un iPhone 6c piegādās kompānijas Japan Display, Sharp un LG Display, savukārt iPhone 6s tiks apgādāts ar Japan Display un LG ražotiem ekrāniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu