Kāzu un portreta foto konkursā iespējams iegūt Nikon

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nikon un Hewlett-Packard Igaunija piedāvā fotokonkursu «Baltijas kāzu un portreta foto 2012», kurš tāds būs jau trešais.

Konkursa dalībniekiem tiek piedāvātas divas kategorijas un desmit apakškategorijas.

Pirmā: Kāzu foto

Laulātā pāra fotogrāfija

Līgavas vai līgavaiņa fotogrāfija

Reportāžas fotogrāfija

Kāzu detaļas fotogrāfija

Otrā: Portreta foto

Bērni

Personas

Grupas

Dzīvnieki/mājdzīvnieki

Glamūrs/buduārs

Reportāžas fotogrāfija (nav kāzas)

Lai piedalītos konkursā, ir jāiemaksā dalības maksa 25 eiro apmērā par katru iesniegto fotogrāfiju, taču šajā maksā ir iekļauta piedalīšanās konkursā un tā gala pasākumā 31.martā Traķos (Lietuva), autobusa biļete uz pasākumu un atpakaļ, kā arī fotogrāfiju druka. Iesniedzamo fotogrāfiju skaits nav ierobežots. Fotogrāfijas vēl iespējams iesniegt līdz 29. februārim.

Iespaidīgs balvu fonds

Galvenā balva Kāzu foto kategorijā ir Nikon D4 fotokamera, Nikkor 24-70mm f / 2.8G ED AF-S objektīvs un SB-910 zibspuldze, tā tiks piešķirta, izvērtējot visas Kāzu foto apakškategorijas. Uzvarētājs tiks godāts kā Baltijas Labākais kāzu fotogrāfs 2012.

Galvenā balva Portretu foto kategorijā ir Nikon D3X fotokamera, Nikkor 24-70mm f / 2.8G ED AF-S objektīvs un SB-910 zibspuldze, tā tiks piešķirta, izvērtējot visas Portretu foto apakškategorijas. Uzvarētājs tiks godāts kā Baltijas Labākais portretu fotogrāfs 2012.

Ar atzinību tiks novērtētas trīs labākās katras kategorijas fotogrāfijas, labākā kāzu un portretu fotogrāfija no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas.

Galapasākums visas dienas garumā notiks 31.martā Traķos, Lietuvā. Pasākuma programmā paredzētas profesionāļu lekcijas, starptautiskās žūrijas darbs, izvērtējot fotogrāfijas, un vakarā arī apbalvošanas ceremonija.

Vairāk par konkursu - spiežot uz saites resursos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu