Alternatīva viedtālrunim, ar kuru nevar piezvanīt

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Samsung šā gada pavasarī pārdošanā laidīs jaunu «ziepjutrauku», ar kuru tā lietotājs varēs pieslēgties bezvadu interneta tīklam.

Modelis DV300F ir jaunākais izstrādājums fotoaparātu sērijā, kas uz citu fona izceļas ar diviem ekrāniem - vienu kameras aizmugurē, ar kuru tiek veiktas visas ierastās funkcijas, un vienu priekšā, ko izmantot pašportretu bildēšanai.

Tagad dienvidkorejieši ir spēruši nākamo soli un divu ekrānu fotoaparātu piedāvā ar WiFi tīkla atbalstu, lai visas bildes varētu veikli nogādāt sociālajos tīklos un tās nodot citu vērtēšanai. Safilmētos video fotokameras lietotājs varēs bez liekiem apvedceļiem augšupielādēt Youtube, bet vēlāk bezvadu režīmā pārkopēt arī savā māju datorā.

Būtībā var uzskatīt, ka ar šo izstrādājumu Samsung piedāvā alternatīvu tiem, kas savus viedtālruņus pamatā lieto fotografēšanai un vēlas iespējami operatīvi savus foto nogādāt publiskajā telpā. Bet kā bonuss šai alternatīvai klāt nāk krietni vien augstāka kvalitāte, ko iegūst caur objektīvu ar pieckāršu optisko palielinājumu un 16 megapikseļu sensoru. Zvanīšanu un īsziņu sūtīšanu DV300F gan vēl nepiedāvā.

Kā minēts, pārdošanā Samsung DV300F nonāks jau tuvāko mēnešu laikā un tā cena, piemēram, ASV būs ap 200 dolāriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu