Mūziķu pāris Oskars Millers un Katrīne Lukins atklāj, kas rada perfekto mājas sajūtu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mūziķu pāris Oskars Millers un Katrīne Lukins pavisam drīz kļūs par jaunajiem vecākiem, tāpēc jauna, plašāka mājokļa iegāde viņiem šobrīd ir ļoti aktuāla.

“Mēs šobrīd dzīvojam divu istabu dzīvoklī. Pirmo pusgadu vēl varēsim sadzīvot trijatā, bet drīzumā jāmeklē vismaz trīs istabu dzīvoklis,” spriež topošā māmiņa.

“Mājas ir tur, kur esam mēs. Kur ir gaiši, forši, silti,” tā māju sajūtu raksturo mūziķis un topošais tētis Oskars Millers.

Pirms svarīgā lēmuma pieņemšanas par jauna dzīvokļa iegādi pāris izvērtēja divus “Bonava Latvija” projektus - vienu perspektīvajā Rīgas Dreiliņu apkaimē, savukārt otru Rīgas zaļajā apkaimē – Purvciemā.

Dreiliņos šobrīd tiek realizēts vērienīgs dzīvojamo māju ciematu projekts, kurā plašam cilvēku lokam par ļoti pieejamām cenām būs pieejami mūsdienīgi, pārdomāti dzīvokļi. Bez tā, pieejamas arī virszemes auto stāvvietas. Tāpat teritorijā ir iekārtotas atpūtas vietas un bērnu laukumiņi. Mājas ir energoefektīvas un arī dzīvokļi ir ar pilnu apdari un santehniku.

Pāris, ienākot dzīvoklī, spriež, ka tas ir ļoti plašs, ar iespējām interesanti un ērti iekārtot visas nepieciešamās mēbeles. “Virtuvē ir pat vieta bāra letei!” - par plašo viesistabu, kuru var apvienot ar virtuvi, spriež Katrīne.

Gan Katrīnei, gan Oskaram svarīga ir plaša vannasistaba, kurā ir arī vanna.

Tāpat pāris atzinīgi novērtē guļamistabu un bērnu istabu, kurā ir iespēja ievietot ne tikai gultu, bet arī kumodes.

Dzīvokļa cenā ietilpst arī apsildāms pagrabs ar mantu glabātuvi. “Katram dzīvoklim sanāk sava vietiņa. Esmu pamanījusi, ka Latvijā īstenībā ļoti reti piedāvā pagrabā vietu,” priecājas Zviedrijā dzimusī Katrīne, kura atklāj, ka viņas dzimtenē gandrīz katrā māja ir pieejams pagrabs.

Savukārt māmiņu ērtībām pirmajā stāvā atrodas ratiņu telpa.

“Bonava Latvija” Purvciema projekts pārsteidz ar rūpēm par ģimeniskumu un labām kaimiņu attiecībām. Vienā no dzīvojamām ēkām atrodas labiekārtota jumta terase. Apzaļumotajā pagalmā atrodas divi bērnu rotaļu laukumi. Papildus teritorijā iekārtotas arī grila un atpūtas zonas. Tāpat visā māju teritorijā tiek veikta arī videonovērošana. Savukārt unikālais arhitektoniskais risinājums dzīvokļos ir grīdā iestrādātā apkures sistēma, kas ļauj iztikt bez radiatoriem, un ierīkot panorāmas logus līdz pat grīdai.

“Plaša viesistaba – ļoti skaisti! Te arī var apvienot virtuvi ar viesistabu, plus, ievietot lielu galdu,” spriež Katrīne. “Te tiešām ir tik daudz vietas!” - sajūsmu pauž pāris.

Katrīne spriež, ka viņai lokācijas ziņā simpātiskāks šķiet projekts Dreiliņos, jo tuvumā ir mežs, savukārt Purvciema projekts atrodas tuvāk pilsētas centram. Savukārt, ja runa ir par dzīvokli, pāri ļoti iepriecina fakts, ka Purvciemu projektā guļamistaba ir savienota ar privātu vannasistabu, kā arī ir atsevišķa telpa drēbju skapim. Tāpat pāris jūtas droši, jo teritorija ir norobežota ar sētu, kurā drīkst iebraukt tikai “savējie”.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu