Uzņēmumos novērtē ExpertBook sērijas biznesa klēpjdatorus

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

«Man bija svarīgi, lai klēpjdators būtu viegls, izturīgs un ilgi turētu baterija,» trīs galvenos kritērijus uzņēmuma datoru izvēlē uzskaita automašīnu tirgotāju Elite Cars vadītājs Raivis Teniss. Viņš nesen gājis cauri laikietilpīgajam datoru iegādes procesam un ir gatavs padalīties pieredzē, kā atlasīt uzņēmuma vajadzībām atbilstošākos skaitļotājus.

Laikietilpīgam tādēļ, ka datoru piedāvājums mūsu tirgū ir patiešām bagātīgs. Turklāt jāizvēlas ne vien no vairāk nekā desmit zīmoliem, bet arī no daudziem desmitiem atšķirīgu modeļu. Pēc kandidātu izvērtēšanas R.Teniss nosliecās par labu Taivānas ražotāja ASUS biznesa datoru sērijas ExpertBook diviem klēpjdatoru modeļiem – ExpertBook B1 un ExpertBook B9 OLED.

Pieredzē balstīta izvēle

«Izvēloties ASUS klēpjdatoru biznesa vajadzībām, mani pārliecināja pozitīvā pieredze, ko esmu guvis, lietojot šo zīmolu mājas vidē. Šī uzticība un priekšrocības, ko esmu novērojis, ļāva man bez šaubīšanās izvēlēties ASUS arī šoreiz,» portālam TVNET izvēli pamato Elite Cars vadītājs, «izvēlējos ASUS ExpertBook B9 OLED, jo man bija svarīgi, lai klēpjdators būtu viegls, baterija ilgi strādātu ar vienu uzlādi un korpuss būtu izturīgs. ASUS klēpjdatora svars ir aptuveni viens kilograms un baterija darbojas pietiekami ilgi, lai es varētu strādāt visu darba dienu bez papildu uzlādes. Tas pilnībā atbilda manām biznesa vajadzību prioritātēm. Savukārt ASUS ExpertBook B1 ir ideāla izvēle, jo piedāvā labu cenas un funkcionalitātes attiecību, kas atbilst ierindas darbinieka vajadzībām. Turklāt tam ir pieejama 3 gadu garantija».

Elite Cars piedāvā iegādāties mazlietotus automobiļus no lielākajām Eiropas auto izsolēm un auto dīleriem. Līdz ar to viegli pārvadājams dators ir ļoti nepieciešams ikdienas darbā, lai parādītu klientiem pieejamās automašīnas. Bieži vien tas notiek ārpus Elite Cars salona, tādēļ darbinieki dodas pie klientiem ar darba klēpjdatoriem.

Kā jau vēsta nosaukums, uzņēmums piedāvā elitāras automašīnas, tādēļ arī klientu lokā ir pircēji, kas pastiprināti vērtē un novērtē kvalitāti. Arī datora, kurā tiek demonstrēti pieejamie auto. Dizaina, veiktspējas un ekrāna izšķirtspējas ziņā ASUS datori noteikti ir tādi, ko var ar lepnumu rādīt klientiem.

Jo īpaši biznesa klases klēpjdators ExpertBook B9 OLED Tā patiešām ir teicama izvēle uzņēmuma vadītājam. Elegantā ierīce izceļas ne vien ar premium klases dizainu, bet arī iespaidīgu veiktspēju. 990 gramu ExpertBook B9 OLED ir viens no vieglākajiem ar 14 collu OLED tehnoloģijas dizainu aprīkotajiem datoriem pasaulē. Tā korpuss izgatavots no magnija un litija sakausējuma, tādēļ tas ir tik plānām ierīcēm netipiski izturīgs. Spēju pārciest ikdienas izaicinājumus apliecina sekmīgi izturētie militāram standartam atbilstošie pārbaudījumi.

Īpašas ievērības cienīgs ir OLED ekrāns ar 16:10 malu attiecību. Kā zināms, organisko gaismu izstarojošo diožu tehnoloģija piedāvā visdaudzveidīgāko dabā redzamo krāsu atveidojumu ekrānā, tādēļ šajos displejos attēls ir maksimāli dabisks un košs.

Foto: Publicitātes foto

No uzņēmumu skatupunkta svarīgi ir uzticamie drošības risinājumi, mākslīgā intelekta algoritmu uzlabotā tīmekļkamera un trokšņa slāpēšanas sistēma. Un, protams, arī ierīces ilgtspēja.

Videi draudzīgi veidoti datori

Expertbook B9 OLED veidots atbilstoši starptautiski atzītu ilgtspējas sertifikātu prasībām un tā izgatavošanā izmantota uz ekoloģisku ražošanu vērsta tehnoloģija Thixomolding. Šajā patentētajā procesā par 29% tiek samazināts izmantoto materiālu apjoms, un ražošanas ilgums samazināts par 75%.

CE sertifikāts nodrošina produkta atbilstību drošības, veselības un vides prasībām, savukārt Energy Star un EPEAT sertifikāti apliecina enerģijas patēriņa efektivitāti. ASUS arī saņēmis vairākus sertifikātus, kas apliecina ilgtspējīgu materiālu izmantošanu ražošanas procesā, kā arī otrreizēji pārstrādātu iepakojumu lietošanu, kas ilgtermiņā samazina uzņēmuma CO2 pēdu. ASUS ir arī viens no RE100 atjaunojamās enerģijas iniciatīvas dalībniekiem, kas tuvāko gadu laikā ražošanā nolēmuši būtiski palielināt atjaunojamās enerģijas izmantošanu.

Perfekti piemērots darbiniekiem

Ja ExpertBook B9 OLED atrodas biroja datoru sērijas augšgalā un ir iespaidīga biznesa klases ierīce, tad ExpertBook B1 veidots kā pievilcīgs, vairumā iepērkams modelis darbiniekiem. Tas ir piesātināts ar biroja darbā noderīgām funkcijām, ko papildina kompakts dizains, 810H militārā standarta līmeņa izturība, uzticami drošības risinājumi un bagātīgs pieslēgvietu klāsts. Pievienojot šim komplektam pievilcīgu cenu, ir pavisam loģiski, ka tas kļuvis par vienu no iecienītākajiem uzņēmumu iegādātajiem datoriem. ExpertBook B1 pieejams ar sejas atpazīšanas sistēmu, pirkstu nospiedumu lasītāju, Kensington lock pieslēgvietu, fiziski aizveramu tīmekļkameras slēdzi un TPM 2.0 drošības risinājumu, kas nozīmē, ka ierīce ir gana droša komercnoslēpumu pasargāšanai.

«Līdzšinējā lietošanas pieredze ar ASUS klēpjdatoriem ir bijusi ļoti pozitīva. Esmu ļoti apmierināts ar to veiktspēju un uzticamību. Datori pilnībā atbilst maniem iepriekš definētajiem kritērijiem - tie ir viegli, baterija ilgi tur un ir izturīgi,» datoru priekšrocības ikdienas lietošanā pamanījis un novērtējis arī R.Teniss.

Foto: Publicitātes foto

Parūpējas par uzņēmumiem

Viņš arī atzinīgi izsakās par ASUS servisu: «Datoru piegādātāju komandas darbu vērtēju ļoti pozitīvi. Darbinieki bija ļoti atsaucīgi un palīdzēja ar datoru izvēli, piedāvājot noderīgu informāciju un padomus. Piegāde un uzstādīšana notika raiti un bez problēmām. Līdz šim pat nav bijusi nepieciešamība pēc tehniskā atbalsta. Kopumā esmu ļoti apmierināts ar datoru piegādes procesu un atbalstu no piegādātāja komandas puses».

Foto: Publicitātes foto

Biznesa klienti var būt droši, ka no ASUS saņems personīgu attieksmi un visaptverošus IT risinājumus. Uzņēmuma sadarbības partneri palīdzēs izvēlēties piemērotākos datoru modeļus, ātri tos piegādās un veiks nepieciešamos uzstādīšanas darbus. Arī tehniskais atbalsts lietošanas laikā ir viena zvana attālumā, un, ja gadās kāda ķibele, tā ātri tiek novērsta un bieži vien par velti, jo ASUS biznesa sērijas datoru garantiju var pagarināt līdz trīs gadiem. Vēl viens nozīmīgs pluss biznesa klientiem ir iespēja par atsevišķu samaksu izsaukt tehniskos speciālistus, lai tie turpat birojā salabotu salūzušos datorus.

Pozitīvā pieredze Raivī nostiprinājusi interesi arī turpmāk izskatīt iespēju uzņēmuma darbiniekus apgādāt ar ASUS datoriem.

«Es noteikti ņemšu vērā iespēju izvēlēties ASUS arī nākotnē, ņemot vērā pozitīvo pieredzi ar šo zīmolu. Galu galā, izvēle gan būs atkarīga no konkrētajām darba vajadzībām un prasībām. Ja ASUS klēpjdatori turpinās piedāvāt uzticamu veiktspēju un neradīs problēmas, noteikti būs vērts turpināt sadarboties ar šo zīmolu. Galvenais, lai datori kalpotu uzticami un efektīvi mūsu darba vajadzībām,» rezumē Elite Cars vadītājs.

Papildu informācija - ASUS Baltijas vietnē.

Ja ieinteresējusi ASUS biznesa paredzētā tehnika, sazinieties ar ASUS Latvijas pārstāvjiem.

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu