«Samsung» izlaiž jaunu fotokameru ar interneta pieslēgumu (6)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Dienvidkorejas elektronikas preču ražotājfirma «Samsung Electronics» ceturtdien Dienvidkorejā izlaida jaunu fotokameru «Galaxy Camera» ar interneta pieslēgumu, pastiprinot centienus paplašināt savu dominējošo lomu mobilo telefonu tirgū uz citām nozarēm.

Jaunā kamera, kas nosaukta līdzīgi šīs firmas ražotajiem viedtālruņiem un planšetdatoriem, ļauj lietotājiem augšuplādēt internetā fotogrāfijas un videoierakstus, nepievienojot šo kameru datoram.

Foto: Samsung

Jaunā kamera, kas tiek darbināta ar ASV firmas «Google» programmatūru «Android» tāpat kā «Samsung» ražotie viedtālruņi «Galaxy S» un planšetdatori «Galaxy Tab», darbības ziņā vairāk līdzinās viedtālrunim.

Foto: Samsung

Tā ļauj lietotājiem lejuplādēt aplikācijas fotogrāfiju vai videoierakstu uzlabošanai, veikt kamerā saglabāto attēlu automātisku apmaiņu ar tuvumā esošiem mobilajiem telefoniem, vai šos attēlus automātiski saglabāt mākoņdatošanas (cloud-computing) serverī.

«Samsung Electronics», kas ir galvenā viedtālruņu un atmiņas mikroshēmu ražotāja pasaulē, mēģina palielināt savu relatīvi nelielo lomu digitālo fotokameru nozarē, kurā dominē Japānas kompānijas «Nikon» un «Canon».

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu