Will.i.am prezentē fotoaparāta uzliku «aifonam» (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūziķis un uzņēmējs Will.i.am ir atklājis iPhone aksesuāru, kurš, pēc viņa teiktā, mainīs Apple viedtālruņa lietošanas paradumus.

Aksesuārs, kas tiek piedāvāts ar jauno i.am+ zīmolu, ļauj uzņemt vēl augstākas kvalitātes fotogrāfijas, izmantojot telefonā iebūvēto standarta saskarni; būtībā var teikt, ka tiek iegūts fotoaparāts ar iPhone funkcijām.

Grupas Black Eyed Peas līderis atklājis, ka ierīce būs savietojama gan ar iPhone 4, gan iPhone 5. Atliek vien iPhone pieslēgt jaunajai ierīcei, un, pēc Will.I.Am teiktā, «tavs viedtālrunis kļūs par ģēnijtālruni».

«Mums ir pašiem savs sensors [14 megapikseļi] un labāka zibspuldze. Pieslēdz savu viedtelefonu mūsu ierīcei, un iPhone kļūst par ģēnijtālruni. Būtībā mēs pārņemam telefona kameru savā kontrolē,» - tā Will.I.Am.

Var atzīmēt, ka ikviena ierīce būs tiešā veidā saistīta ar topošo interneta vietni www.i.am, kurā ikvienam i.am+ zīmola ierīces lietotājam būs savs profils un sava telpa darbu izstādīšanai, uzglabāšanai un tamlīdzīgi.

Telefona kameras adaptera prezentācija notiks šonedēļ Londonā, un to līdz ar citiem i.am+ aksesuāriem Eiropā tirgos tikai Selfridges veikalos.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu