Vairojam labestību kopā! Piepildi pirkumu grozu ar dzīvnieku barību, un NuKo.lv to piegādās patversmē „Labās Mājas” mītošajiem mīluļiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rudens vakari kļūst aizvien drēgnāki un tumšāki, un ir īstais laiks laiks dāvāt savu sirdssiltumu un mīlestību kādam no patversmēs mītošajiem četrkājainajiem draugiem, kuriem ļoti pietrūkst sava cilvēka.

Saprotam, ka ne visiem ir iespēja uzņemt mājdzīvniekus, tomēr ikvienam ir iespēja padarīt patversmes telpas mājīgas, kā arī ziedot mājas mīluļiem kādu gardu našķi, kas sasildīs viņu sirsniņas. Mūsos mīt pārliecība, ka labais vairo labo, tāpēc NuKo.lv klientiem tiek piedāvāta iespēja - ziedot patversmei “Labās mājas” (Rīga, Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa, Mežapurva iela 2, LV-1064
 

Foto: Publicitātes foto

Piepildi savu pirkuma grozu ar dzīvnieku barību – kādu pats esi izvēlējies. Nosūtot piegādes adresi mini "Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa''. NuKo.lv veiks bezmaksas piegādi, kā arī papildus ziedos 5% no tava pirkuma summas vērtības. Tātad – jo vairāk ziedo paši pircēji, jo vairāk ziedosim mēs!  ZIEDOT
 

Foto: Publicitātes foto

Īpaši rekomendējam kaķiem, lūk, šādas barības: Purina, Sheba, Felix, Perfecto, Purina Pro Plan, Vitakraft Poesie, Gourmet, Butcher's.

Suņiem: Butcher's, Pedigree, Apollo, Aro, Formula energy, Perfecto, Mein Freund.
 

Foto: Publicitātes foto

Nedaudz no pimsākumiem

Kopš 1999. gada jūnija “Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa” uzturēja suņu patversmi Rīgā, Juglas ielā 18, kurā patvērumu atrada noklīdušie, pamestie un bez saimnieka palikušie dzīvnieki.

Divpadsmit patversmes pastāvēšanas gados Juglas suņu patversme kļuva pazīstama visā Latvijā. Patversmei izdevās ik gadu izglābt un jaunus saimniekus atrast vairāk nekā 250 suņiem. Patversme darbojās, tikai pateicoties ziedojumiem, tās darbību atbalstīja Zviedrijas dzīvnieku aizsardzības organizācija “Baltic Animal Care”, Kolliju portāls, SIA “Zoo centrs” u.c.
 

Foto: Publicitātes foto

Laika posmā no 2003. gada janvāra līdz  2010. gada maijam lielākā daļa patversmē nonākušo suņu tika pārvesti no biedrības apsaimniekotās Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes, lai tādējādi atbrīvotu vietas pārslogotajā pašvaldības patversmē un nepieļautu komunikablu un adekvātas uzvedības dzīvnieku eitanāziju.

Juglas suņu patversme tika atstāta 2011. gada decembrī, kad  tika veiksmīgi pabeigta  biedrības jaunās dzīvnieku patversmes „Labās Mājas” būvniecība un visi tās iemītnieki tika pārvesti uz jaunām un gaišām telpām.

Biedrība par saviem uzdevumiem ir noteikusi dzīvnieku tiesību aizsardzību, patversmju uzturēšanu, sabiedrības izglītošanu dzīvnieku aizsardzības un labturības jautājumos, kā arī likumdošanas sakārtošanā Latvijā ar šiem jautājumiem saistītās jomās.

Paldies par informatīvo atbalstu Apollo.lv un RīgaTV 24!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu