Putekļusūcējs - papildinājums mājas interjerā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kompakts un funkcionāls, Electrolux Ergorapido putekļusūcējs tirgū jau ir vairāk nekā desmit gadu. Šo gadu laikā ir pārdoti teju desmit miljoni ierīču, un saņemta virkne apbalvojumu dažādos dizaina konkursos, kas liecina – putekļusūcējs var būt arī lielisks dizaina papildinājums mājas interjerā!

Ergorapido putekļusūcējs jau vairākus gadus kalpo kā pierādījums, ka sadzīves tehnikas ierīce var lieliski papildināt mājas interjeru. Ja pirms pāris gadiem Ergorapido lepojās ar modeli, kurš rotāts ar vairāk nekā 20 tūkstošiem Swarovski kristālu un mirdz visās varavīksnes krāsās, tad šajā pavasarī klajā nākusi Ergorapido jaunā kolekcija maigos pasteļtoņos. Taču ne jau tikai dizains un krāsu izvēle, bet arī plašais funkciju klāsts ir tas, kas šo gadu laikā šim bezvadu putekļusūcējam ļāvis kļūt par tirgus līderi.

Foto: Publicitātes foto

Iederēsies jebkurā mājoklī

Ergorapido ir bezvadu putekļusūcējs, kas nozīmē – uzkopjot māju, nav jāuztraucas, ka elektrības vads aizķersies aiz mēbelēm vai vads būs par īsu. Ierīcei ir viegli noņemams un uzlādējams litija TurboPower akumulators, kura darbības laiks ir līdz 20 minūtēm – kad tas izlādējies, indikators signalizē par nepieciešamību to uzlādēt. Starp citu – litija akumulators nodrošina gan ilgstošāku ierīces darbības laiku, gan lielāku sūkšanas spēku, kā arī līdz 42% mazāku svaru.

Īpaša Ergorapido priekšrocība ir arī izņemamais rokas putekļusūcējs. Ar to var ne tikai tīrīt virtuves galdu, atvilktnes un mēbeles, bet arī parūpēties par automašīnas salonu. Ergorapido īpaši piemērots ir šauriem un platībā maziem mājokļiem, jo tas neaizņem daudz vietas, taču derēs arī lielākai dzīvesvietai – it sevišķi, ja māju uzkopjat katru dienu.

Foto: Publicitātes foto

Atvieglo mājas uzkopšanas procesu

Ikviens, kas izmēģinājis jaunākos Ergorapido modeļus, atzinīgi novērtē uzgaļa apgaismojumu. Apgaismojums ļauj labi saskatīt tīrāmo vietu, un tas, protams, krietni atvieglo mājas uzkopšanas procesu. Vēl viena funkcija, kas mājas uzkopšanu padara daudz patīkamāku, ir patentētā BRUSHROLLCLEAN™ tehnoloģija. Ja raizes sagādā dzīvnieku spalvas, mati un dažādas šķiedras, kas sakrājušās sukas rullīti un samazina tīrīšanas veiktspēju, tad šī tehnoloģija ļauj problēmu atrisināt pāris sekunžu laikā. Atliek vien nospiest īpašu pedāli un pāris sekundes to turēt – šķiedras un matu pinkas no sukas rullīša tiek sagrieztas un iesūktas putekļu tvertnē!

Foto: Publicitātes foto

Jaudīgs un ērts

Ergorapido noteikti var dēvēt arī par vienu no ergonomiskākajām sadzīves tehnikas ierīcēm. Manevrētspēja 180° leņķī, uzgalis un lielie aizmugures riteņi krietni atvieglo mājas uzkopšanu, ļaujot izdarīt ērtas kustības un vienmērīgus pagriezienus uz dažādiem grīdas segumiem. Neskatoties uz to, ierīce ir kompakta un neaizņem daudz vietas, tā ir īpaši spēcīga un jaudīga – motorizētā suka no grīdas spēj uzsūkt gan putekļus, gan arī drupačas un dzīvnieku spalvas.

Foto: Publicitātes foto

Plašāka informācija:

«Electrolux» ir pasaules līderis mājsaimniecības ierīču un profesionālo ierīču ražošanā. «Electrolux» fokusējas uz inovatīvu produktu ražošanu, īpašu vērību pievēršot pārdomātam dizainam, pamatojoties uz patērētāju prasībām, lai tos novērtētu gan cilvēki savās mājās, gan profesionāļi - darbavietās. «Electrolux» produktu klāstā ietilpst ledusskapji, trauku mazgājamās mašīnas, cepeškrāsnis, plītis, trauku mazgājamās mašīnas, veļas mazgājamās mašīnas, putekļusūcēji, gaisa kondicionieri un mazā sadzīves tehnika. Apvienojoties tādām iecienītām preču zīmēm kā «Electrolux», «AEG», «Zanussi», «Frigidaire» un «Electrolux Grand Cuisine», «Electrolux» katru gadu pārdod vairāk nekā 60 miljonus produktu 150 pasaules valstīs. 2015. gadā «Electrolux» ieņēmumi bija 13,2 miljardi eiro, un uzņēmumā strādāja 58 000 darbinieku.

Plašāka informācija

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu