Pavisam drīz Ķīpsalā ierūksies lielākā automobiļu izstāde Baltijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Šogad automīļus un nozares profesionāļus starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto” Ķīpsalā pulcēs no 19. līdz 21. aprīlim. Izstādē varēs iepazīt jaunākos automobiļu modeļus, mobilitātes risinājumus, komerctransportu, uzlādes stacijas, spilgtus hobija auto un sporta spēkratus, kā arī autopiederumus un servisa aprīkojumu. Būs arī kāds iespaidīgs un unikāls motokaskadieru šovs no Somijas!

“Jauni auto” – jaunākie automobiļu modeļi

Izstādes sadaļa “Jauni auto” interesentus iepazīstinās ar daudzpusīgu automobiļu klāstu, tostarp premium zīmoliem “Maserati” un “Audi”. Tāpat būs apskatāmi arī jaunākie “Volkswagen”, “Audi”, “Škoda”, “Honda”, “Cupra”, “Hyundai”, “Nissan”, “Renault”, “Dacia”, “Citroen”, “Peugeot”, “Opel”, “KGM”, “Subaru”, “Great Wall Motors”, “Ford”, “Fiat Professional”, “Iveco Bus”, “BAIC”, “JAC” un “Forthing” modeļi.

Foto: Publicitātes foto

Īpaši jāatzīmē, ka šogad izstādē atgriežas vairāki sen neredzēti automobiļu zīmoli, piemēram, “Subaru” un “Honda”. “Honda” modeļu piedāvājums Eiropas tirgum nav plašs, tādēļ katrs šīs markas jaunums ir liels notikums. Aizvadītajā gadā “Honda” jaunumi biruši kā no pārpilnības raga, tādēļ izstādē vienkopus varēs redzēt visus trīs jaunumus Latvijas tirgum – vispieprasītāko modeli jaunajā paaudzē “CR-V”, tā sportiskāku alternatīvu “ZR-V” un simtprocentīgi elektrisko “e:Ny1”.

Vēl nebijušas automobiļu markas

Nevienam nav noslēpums, ka augošā Ķīnas autoražotāju ietekme pasaules autotirgū ir sasniegusi arī Latviju! “Great Wall Motors” Ķīpsalā prezentēs elektromobili “Ora 03”, kura veidolu zīmējis viens no bijušajiem “Porsche” dizaineriem. Tāpat no ķīniešu automobiļu piedāvājuma izstādē būs apskatāms apvidnieks “BAIC X55”, pikaps “JAC 8 Pro”, elegantais “Forthing 4” un sportiskais “Forthing 5”.

Foto: Publicitātes foto

Vērtīgas konsultācijas un labas cenas

Automobiļu zīmolu pārstāvji “Auto 2024” apmeklētājiem sola īpašas izstādes cenas. Piemēram, pazīstamie “Audi” modeļi būs iegādājami ar ievērojamu atlaidi, demonstrējot, ka “Audi Q5” apvidnieku, kas maksā no 35 tūkstošiem eiro, var iegādāties arī par apjoma modeļa cenu. Tāpat izdevīgāks piedāvājums būs arī “Audi” elektromobiļiem “Q8 e-tron” un “Q4 e-tron”. Interesenti varēs konsultēties arī par elektroauto valsts atbalsta mehānismiem un to ekspluatācijas priekšrocībām.

Savukārt Latvijas autopircēju ceļvedis “WhatCar.lv” būs sarūpējis ekskluzīvus spēkratus, piemēram, amerikāņu tirgum paredzēto “Ford F-150” pikapu, kas ir vispārdotākais jaunais auto ASV.

“Auto mehānika” – automobiļu apkopes risinājumi un iekārtas

Šajā sadaļā plašā klāstā būs automobiļu apkopes līdzekļi, uzlādes stacijas, rezerves daļas, instrumenti, iekārtas autoservisiem un citi jaunumi. Aktuālo Ķīpsalā prezentēs tādi zīmoli kā “Meguiar’s”, “Standox”, “Stonder”, “TSC Duals”, “SSI Schaefer”, “Rohe Latvijā”, “Vējstikli”, “Baltic Diagnostic Service”, “ADS Security”, “Neste” u. c.

“Auto Exotica” – spilgti šovi, neparasti hobija auto un sporta spēkrati

Hobija auto kustība – interesanti pārbūvēti vai kvalitatīvi restaurēti auto savam priekam un brīvdienām – joprojām ir aktuāla! Šādi auto kuplā skaitā, tāpat arī jaudīgi un tūnēti sporta auto, būs redzami eksotisko auto sadaļā. Starp citu, interesenti Ķīpsalā varēs apskatīt ar saules enerģiju darbināmu auto “Solaride”, ko uzbūvējuši Igaunijas augstskolu studenti. Kā ierasts, izstādē norisināsies arī konkurss “Auto Exotica Awards”, kurā noskaidros un apbalvos labākos šīs sadaļas eksponātus.

Pasākumu programmu skatiet: www.bt1.lv/auto/program.php

Biļetes var iegādāties: www.bt1.lv/auto/buytickets.php

Izstādi “Auto 2024” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Darba laiks:

19.–20. aprīlī 10.00–19.00

21. aprīlī 10.00–17.00

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu